Sezona pripreme zimnice naveliko traje, a sada je možda pravi trenutak za kupus, koji je u kiselom obliku prava riznica zdravlja. Ako znate kulinarske tajne, do sezone praznika možete očekivati ukusna jela na stolu jer je primjena kiselog kupusa široka. Danas ćemo pažnju posvetiti soljenju, u nadi da imate neophodno posuđe i odgovarajuće uvjete za skladištenje, piše City magazin.
U vrijeme zime, i virusa koji kruže kiseli kupus je pravi izbor u prehrani, jer pun vitamina C, ali i mineralima, od kojih izdvajamo: magnezij, željezo, fosfor, kalcij, kalij i natrij. Također, podržava funkcioniranje probavnog sustava i ubrzava metabolizam. Ovdje ćemo stati, jer nam je fokus na kuhinji, odnosno soli koju je potrebno dodati za najbolji okus i trajanje.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu