Poslovni.hr postao prvi portal u RH s oznakom GREEN MARK

Autor: Poslovni.hr , 22. travanj 2013. u 12:15
Poslovni.hr prvi je portal u Hrvatskoj s oznakom GREEN MARK

Poslovni.hr jedan je od TOP projekata hrvatskog zelenog gospodarstva u 2013. Postao je prvi portal u RH s oznakom GREEN MARK.

Povodom Dana planete Zemlje, Savez za energetiku Zagreba i tvrtka Energo Media Servis d.o.o., nakon provedenog drugog po redu godišnjeg javnog natječaja za dodjelu Prve hrvatske nagrade za razvoj zelenog gospodarstva 'GREENOVATION 2013', a uz stručnu pomoć niza partnera i članova, odabralo je i javno objavilo TOP projekte hrvatskog zelenog gospodarstva u 2013. godini.

Jedan od dobitnika je i portal Poslovni.hr, koji je ovime postao prvi portal u Hrvatskoj s oznakom GREEN MARK.

U kategoriji 'najbolji novinar hrvatskog zelenog gospodarstva' nagrada je otišla tvrtki 24 sata d.o.o., odnosno Branki Suvajac, urednici web izdanja Poslovnog dnevnika, portala Poslovni.hr.

"Poslovni dnevnik u tiskanom izdanju svakodnevno čita više od 50 tisuća ljudi iz hrvatskoga poslovnog života. Riječ je uglavnom o čitateljima na visokim i srednjim menadžerskim pozicijama, u malim, srednjim te velikim tvrtkama i organizacijama, čitateljima iz poduzetničkog i obrtničkog miljea, odnosno čitateljima koji svakodnevno traže aktualnu i relevantnu informaciju iz područja gospodarstva i politike. Web izdanje Poslovnog dnevnika – portal Poslovni.hr – snažno je i vodeće online mjesto za informiranje krajnjih korisnika. Niz svakodnevno objavljenih tema i iz područja zelenog gospodarstva pokazuje kako Poslovni.hr ide u korak sa svjetskim trendovima te prepoznaje važnost održivog razvoja u cijelosti. Nagrada urednici portala Poslovni.hr Branki Suvajac dodijeljena je izravno na prijedlog vodstva Saveza za energetiku Zagreba, a u nastojanju da najjači poslovni online medij u Hrvatskoj potakne na još snažniju popularizaciju, posebno, hrvatskog zelenog gospodarstva", stoji u obrazloženju dodijeljene nagrade.

Poslovni.hr našao se tako u društvu imena kao što su RIVIERA ADRIA D.D. (nagrada za najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva),  BROKULA&Ž D.O.O. (najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva), BOR-PLASTIKA D.O.O. (najbolja usluga hrvatskog zelenog gospodarstva), EDC d.o.o. (najbolji proizvod hrvatskog zelenog gospodarstva),  DOGMA NEKRETNINE D.O.O. (najbolja tehnologija hrvatskog zelenog gospodarstva), ICE STUDIO D.O.O. (najbolja marketinška kampanja hrvatskog zelenog gospodarstva),  HEP GRUPA – HEP-OPSKRBA D.O.O. (najbolji web program hrvatskog zelenog gospodarstva),  ELKA D.O.O. (najbolji menadžer hrvatskog zelenog gospodarstva);  Sveučilište u Zagrebu, građevinski fakultet, zavod za materijale (najbolji team hrvatskog zelenog gospodarstva), Posebna nagrada otišla je Zelenoj gradnji, PJER D.O.O., SQE tehnologija gradnje energetski učinkovitih objekata. Detaljnije o dobitnicima pročitajte ovdje.

Cilj dodjele nagrade je sustavno poticanje poslovne zajednice na razvoj štednog, zelenog i konkurentnog gospodarstva, a sustavom nagrađivanja izdvojeni su vodeći nacionalni programi i projekti hrvatskih poduzetnika i novinara.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close