Ponestaje vam ideja za drugačiji jednodnevni izlet ili team building?

Autor: Objava za medije , 12. rujan 2023. u 10:34
Foto: Press

Idealne avanture za poslovne ljude: Opuštajuća vožnja kajakom i let helikopterom iznad najljepših dijelova Hrvatske

Karlovački avanturist i zaljubljenik u prirodu, Krešo Rogoz asistirao je mnogim svjetskim i hrvatskim produkcijama na snimanjima prirodnih ljepota karlovačkog kraja, a za sve one željne avanture organizira inovativne jednodnevne i VIP izlete

Nabrojati sva prirodna čuda Hrvatske, povijesne i kulturne znamenitosti nije nimalo lak zadatak jer osim što ih ima mnogo, stalno se otkrivaju nova. Jeste li znali da se Nikola Tesla „glavom i bradom“ vratio u svoje gimnazijske karlovačke dane i vodi turističku turu, kao i da s najpoznatijim hrvatskim istraživačima, braćom Seljan možete otići na treking zanimljivom stazom u karlovačkom području i otkriti mnoge legende te vidjeti neistražene ljepote?

Karlovac je grad koji je smjestio na četiri predivne tirkizne rijeke – Kupu, Dobru, Mrežnicu i Koranu, a najbolji doživljaj prirode, svakako ćete imati uz kajaking. Ako želite otići na zanimljiv avanturistički jednodnevni izlet ili s kolegama planirate sasvim drugačiji team building, uz sve navedeno, hrvatske ljepote možete doživjeti i panoramskim letom helikopterom.

Karlovački zaljubljenik u prirodu Krešo Rogoz i njegov Croatia Open Land tim već deset godina osmišljava najmaštovitije avanturističke izlete, kajakom, helikopterom čak i žiroskopom. Ako želite otići na team building s kolegama, ovo su idealne rute jer ih Rogoz prilagođava svim željama klijenata, koji na ture odlaze u manjim grupama, odnosno svaka ekipa ima svog privatnog vodiča i termin.Mnogima ponestaje ideja za inovativne team buildinge i jednodnevne izlete, a ekskluzivna tura kajakingom po pomalo zaboravljenoj rijeci Dobri, zasigurno će biti doživljaj za pamćenje uz posjet lokalnom OPG-u i finom domaćem ručku.

Na poziv organizatorice Štrudlafesta, Lidije Žganjer pretprošle smo godine napravili prvu turu samo za taj događaj i to kajakingom na Dobri pod nazivom Štrudla by Kayak“. Jaškovo se još 2015. godine upisalo na kartu svijeta postavljanjem Guinnessovog rekorda za najdužu štrudlu na svijetu, tako da je ta manifestacija postala prepoznatljiva i u svijetu. Svi su se odmah prihvatili izazova, uskočili u čamce i s nama istražili neotkrivene ljepote Dobre, naravno uz posjet Štrudlafestu i isprobavanju slasnih delicija. S obzirom na velik interes za istraživanje ljepota rijeke Dobre, uz kajaking na Kupi, Mrežnici i Korani, odnedavno organiziramo i safari ture po rijeci Dobri, u kojoj će naši avanturisti moći obići lokalne OPG-ove, koji nude fine specijalitete karlovačkog kraja“, kaže Rogoz.

Dodao je da je sudjelovao u snimanjima nekih hrvatskih i svjetskih produkcija o prirodnim i neistraženim ljepotama Hrvatske, koje će se uskoro početi prikazivati, no zasad ne smije ništa više otkrivati.

Za sve one koji su spremni doživjeti ljepote Hrvatske iz zraka, Krešo organizira spektakularan VIP izlet, let helikopterom iznad Plitvičkih ≤jezera, gdje ih očekuju vrhunski domaći proizvodi i specijaliteti ličkog kraja. Ova avantura osmišljena je za sve poslovne ljude, kako bi imali priliku doživjeli luksuz i udobnost, te istražiti prekrasne krajolike Hrvatske iz zraka. Taj se izlet, objasnio je Rogoz, potpuno prilagođava željama, pa se tako može letjeti iznad spektakularne obale Jadranskog mora, uživati u pogledu na prekrasne otoke, ali i slikovite srednjovjekovne gradiće. Na toj se turi mogu doznati i zanimljivosti o netaknutim parkovima prirode kao i nacionalnim parkovima, kao i čuti malo poznate legende koje se vežu uz veličanstvene planine, ali i rijeke, koje ćete dugo pamtiti.

Komentirajte prvi

New Report

Close