Pomoću ovog trika brzo ćete očistiti staklo na pećnici, a treba vam samo jedna stvar

Autor: Poslovni.hr , 18. siječanj 2023. u 10:29
Foto: Unsplash

Staklo vaše pećnice učinit će blistavo čistim za nekoliko minuta.

Chantel Mila podijelila je nevjerojatan trik za čišćenje pećnice koristeći proizvod koji vjerojatno već imate u svom ormariću, a staklo vaše pećnice učinit će blistavo čistim za nekoliko minuta. Prije nego što stavite hranu u pećnicu, bez sumnje ćete poželjeti da se uvjeriti da je u što boljem stanju. Masnoća i prljavština se mogu nakupiti ako redovno ne održavate pećnicu, piše Klixba.

Svi mi želimo da kućanske proslove odradimo što brže i lakše, a jedna žena je podijelila genijalan trik kako bi vaša pećnica bila sjajno čista za samo pet minuta.

Žena iz Melbourna, poznata na TikToku kao @mama_mila_, podijelila je trik za čišćenje sa svojih milijun pratilaca, koji su svi bili šokirani rezultatom. Pod naslovom “Tri trika za čišćenje koje biste poželjeli da isprobate što prije”, a jedan od njih je i za “brzo čišćenje pećnice”.

Sve što trebate napraviti je da stavite tabletu za pranje posuđa na navlaženu spužvicu za suđe i potom njome očistite staklo pećnice.

U videosnimci je demonstrirala kako je koristila trik u vlastitoj pećnici, koja je nakon samo nekoliko minuta ostala sjajno čista.

Komentirajte prvi

New Report

Close