Pogođen Eurojackpot: Sretnik osvojio više od 344 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 08. srpanj 2017. u 10:02
Foto: SUSANN PRAUTSCH/DPA/PIXSELL

Sljedeće izvlačenje za igru Eurojackpot je u petak, 14. lipnja, a glavni dobitak Eurojackpota iznosi jamčenih 74.000.000,00 kuna.

U 27. kolu Eurojackpota izvučeni su brojevi 15, 16, 17, 23, 30 te 6 i 9, koji su donijeli dobitak od 344.448.023,69 kn igraču iz Finske.

Večeras je u Hrvatskoj ostvaren i dobitak 4+2 vrijedan 39.019,44 kn, i to u Osijeku.

Ovaj dobitak je već jedanaesti Eurojackpot pogođen u toj zemlji. 

Sljedeće izvlačenje za igru Eurojackpot je u petak, 14. lipnja, a glavni dobitak Eurojackpota iznosi jamčenih 74.000.000,00 kuna.

Komentari (8)
Pogledajte sve

Jovane, ne znaš ti kako se programira….i kako se rade LANCI SREĆE i programi za lance sreće..
no, pojedini veliki dioničari ovdje- vrlo dobro sve znaju….. i doista naivno misliš da je sve stvart
slučajnosti.

Ne mogu ti ispirčati / pisala sam o tome , ali više neću/…jer , znam iz PRVE ruke- kako se to radi..
moj dragi bivši programer …..živi i radi ..tamo , gdje je to samo obična NARUDŽBA I POSAO…Toliko o tome…to nije razgovor za portale, jer ti ovdje nitko to neće povjerovati.


Nema teoretske šanse , da uz 28 članica EU – gotovo svaki drugi dobitak ide u Finsku….. čak
i pod cijenu ne znam koliko čestih uplata…. to matematički ne drži vodu… pa, koliko Finska ima
stanovnika u odnosu na zemlje koje stalno igraju,…?
Nema nikakve šanse da je to pošteno……sigurno i definitivno -nije,
To su sofisticirani programi ….i to autor i vlasnik licence može i zna iskoristiti…

svi koji igraju preko interneta nemaju zemlju uplate, kao na pr. kiosk hrv. lutrije.. svaki takav dobitak se bilježi kao “finska” (makar na pr. ode i u švicarsku koja uopće nema eurojackpot ili saudijsku arabiju).. većina dobitnika je ipak iz njemačke, matematički jednostavno zato jer je polovica svih uplata iz njemačke.. finska ima 5 milijuna stanovnika (njemačka preko 80) i jedva koji jackpot stvarno završi u finskoj, ako i uopće koji do sada..

ponekad igram ovdje (vidi link), domena je gibraltar, i ako dobijem ne plaćam nigdje nikakav porez (uplata ti ide na račun koji sama navedeš, pa može on biti i u australiji, njemačkoj, argentini itd.) a dobitak se bilježi kao “finska” a ne “gibraltar”.. i nisam nigdje napisao da igram na finskoj stranici.. 🙂
https://www.lottoland.com/meinlottoland/spielerkonto
(desno dole možete izabrati razne jezike na kojem se stranica pojavljuje, finskog niti nema)..

Dragice, nije bitno od kuda ti igraš nego gdje si registrirana! obzirom da si regana kod lutrije.hr u slučaju velikog dobitka plaćaš
i naših 30% poreza u hrvatskoj gdje će ti novac biti isplaćen.preko lottolanda nećeš platiti ništa, jer ćeš u slučaju dobitka navesti račun u njemačkoj a tamo nema poreza na lotto dobitke..

Tehnički? “opeterete se nalozi iz Finske …..sitnim prioritetom…………..” i ostalo kompjuter sam napravi…………oni postotak dobivaju svakako , bez obzira na zemlju, ipak……domaće je domaće…
radi zataškavanja situacije kombinacija s Njemačkom….nije za odbaciiti..
Ako mi ne vjerujete – pogledajte moj prijašnjio dopis na istu temu, ja ga sada nemam vremena tražiti-..
NAKON MOG DOPISA ……..i komentara na namještanje ……pazi ovo, hrvatski građani nešto dobili
…i okolica …malo su nam udijelili….milostinje..

Uvijek, ali uvijek se može manipilirati sa namještaljkama gdje se izvlače kuglice i sa uplaćenim (neuplaćenim) listićima. od Lota, Binga, tombole, srećke, itd. Kao ja mogu znati da je dobitni listić uplačen prije izvlačenja. Nikako. Možda bi se to otklonilo, ili barem smanjilo kada bi bilo obavezno objaviti ime i prezime sretnika iznad neke cifre. Recimo iznad 1 mil. kuna. Isto tako od kuda ja mogu znati de izvlačenje kuglica u živo. Mi možemo gledati snimku. Također moguća je razlika u težini kuglica, ali pošto skaču, ta je mogućnost muljanja skoro nikakva.
Ono što je najgore da od 10 kuna koje uplatiš Lutriji Hrvatske samo 5 ide u nagrade, a ostalih 5 svuda pomalo. Pored toga i ako dobiješ jackpot Bingo, svejedno, uglavnom zgoditak preko 400.000kn država ti uzme 30%+prirez. po tome smo jedinstveni u svijetu. Znači odmah ti u startu uzmu 50% od uplate i onda opet ako dobiješ glavni zgoditak koji i ne mora biti glavni 10-30%+prirez. Sramota.
Zašto onda kod izvlačenja spominju bruto iznos glavnog zgoditka, ako ti oduzu više od jedne trećime.
Lopovska država.

New Report

Close