Po savršen blagdanski poklon u Stadionshop!

Autor: Sponzorirani članak , 08. prosinac 2012. u 16:00
Press foto

Stadionshop tijekom prosinca nudi zanimljive prijedloge i ideje kako razveseliti svoje najdraže.

Online trgovina Stadionshop nudi navijačke artikle vodećih nogometnih klubova te je ujedno i najveći online shop tog tipa u ovom dijelu Europe. S pet godina tradicije i preko 2.000 različitih artikala, Stadionshop će oduševiti ljubitelje sporta, ali i sve vas koji tražite originalan blagdanski poklon!

U ponudi su svi mogući artikli najpopularnijih klubova Europe, poput Real Madrida, Barcelone, Bayerna, Manchester Uniteda, Liverpoola, Juventusa, Milana, Chelseaja, Arsenala, Intera… Na svoje će doći i fanovi reprezentativnog nogometa i boja Argentine, Brazila, Njemačke, Španjolske, Francuske, Nizozemske, Portugala… Ali i Hrvatske!

Priča ne završava na nogometu, Stadionshop se pobrinuo i za ljubitelje američkih sportova poput NBA-a, NFL-a, MLB-a i NHL-a!

Nagradna igra Facebook

 

Na Facebook stranici Stadionshop-a https://www.facebook.com/Stadionshop.ExYu uhvati nagradnu igru za Adidas dres Real Madrid, koja će trajati do utorka na večer. Potraži zadnju objavu sa gornjom slikom i sudjeluj u nagradnjoj igri, te si uljepšaj prosinac.

Zanimljivi prijedlozi i ideje za blagdanski poklon

 

S obzirom na to da je pred nama period blagdana i darivanja, Stadionshop tijekom prosinca nudi zanimljive prijedloge i ideje kako razveseliti svog oca, brata, sina, supruga, dečka ili prijatelja:

– Kalendare za 2014. godinu u znaku Engleske, Španjolske, Bayerna, Sebastiana Vettela i Red Bulla 

– Majice s likom Realove super zvijezde Cristiana Ronalda

Dresove, novčanike i satove u bojama Barcelone 

Zimske kape najpopularnijih klubova 

New Era kape 

GSM opremu s motivima Real Madrida i Barcelone

Posteljinu s motivima i u bojama TOP klubova 

– Torbe i ruksake

– Navijačke artikle poput šalova, kapa i zastava

– Za brojne obožavatelje najvećeg oktanskog cirkusa na svijetu – Formule 1 

 

 

Dostava i plaćanje za Hrvatsku 

 

Dostava za Hrvatsku košta 6 eura, vrijeme dostave iznosi 1-3 radna dana od trenutka narudžbe. Narudžbe zaprimljene do 14 sati isporučuju se isti dan. Plaćanje možete izvršiti pouzećem, predračunom na hrvatski račun, Eurocardom, Visom, Paypalom ili Moneybookersom.

 Posebna ponuda za čitatelje Poslovnog dnevnika

Stadionshop čitatelje Poslovnog dnevnika daruje popustom od 15 posto na sve narudžbe do 8. prosinca. Kako biste iskoristili kupon, nakon što stavite artikl u košaricu unesite kod ''POSLOVNI STADIONSHOP''.

New Report

Close