Planeri s kojima ćete gospodariti vremenom, znati što raditi i gdje biti

Autor: Marta Duić , 10. prosinac 2020. u 22:00
Planeri se mogu i personalizirati tekstom, ilustracijom ili logom pa je neophodno da idu na lasersku gravuru

Tvrtka Ulica snova izrađuje rokovnike za sve od planiranja sastanaka do recepata.

Ulica snova tvrtka je koja osmišljava i proizvodi vesele planere, rokovnike, bilježnice, etuije i personalizira ih po želji kupca, a ove je godine obilježila devetu godinu poslovanja.

Magdalena Bešker, vlasnica Ulice snova ističe kako svi njeni proizvodi postoje u tridesetak boja, proizvode se od kvalitetnog vodonepropusnog materijala, a korice proizvoda se mogu personalizirati tekstom, ilustracijom ili logom.

“Ulica snova je navršila velikih devet godina, osnovana u vrijeme velike krize kada se puno tvrtki zatvorilo. Imala sam san, vjerovala u njega i učinila sve da to ne ostane samo san i danas radim ono što volim. Ja sam jedina zaposlena, ali imam puno vanjskih suradnika. Od grafičke dizajnerice, fotografa, web dizajnera, tiskare, PR podrške…

Prvi proizvod je bio Moj planer koji kao i tvrtka slavi deveti rođendan. Budući da tada na tržištu nije bilo lijepih, praktičnih i kvalitetnih planera, odlučila sam uzeti stvar u svoje ruke i napraviti baš onakav kakav bih ja željela. Planer je brzo prihvaćen na tržištu, a logičan slijed je bio razvijati nove proizvode.

Osluškivala sam potrebe i želje kupaca te plasirala nove proizvode”, otkriva Bešker i kaže kako upravo zahvaljujući planeru uspješno gospodari vremenom već devetu godinu zaredom.

Naime, u pitanju je planer u kojem ima prostora za gotovo sve, od planiranja poslovnih sastanaka, preko planiranja kupovine i evidencije mjesečnih troškova pa do recepata.

Novi partneri

I ove godine nastavila je suradnju unutar planera s dugogodišnjim partnerima Avonom i Aquae Vivae Krapinskim Toplicama, a među partnerima našli su se i neki novi. “Ove godine sam uspjela ostvariti i nove suradnje s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije, Perutninom Ptuj, Lykke nakitom te Hendricks ginom”, pohvalila se Bešker.

Poduzetnica ističe da posebnost proizvoda Ulice snova leži upravo u personalizaciji, stoga je neophodno da proizvodi idu na lasersku gravuru koja se radi kod njih u uredu.

S druge pak strane, njeni proizvodi se mogu kupiti u nekoliko knjižara u Zagrebu. Uz to, imaju i web shop Ulice snove, zasebni web shop za brend Moj planer, a proizvodi se mogu naručiti i putem društvenih mreža.

Cijeli svijet je stao i puno smo naučili

“Ova godina je, a vjerujem da je takva bila svima, bila puna izazova. Kako je krenula, uspjeh je uopće bio plasirati proizvod na tržište budući da je cijeli svijet stao. Do materijala je bilo puno teže doći nego inače, neke suradnje su propale zbog rezanja budžeta. Na koncu je i Interliber otkazan.

Ali, sklopila sam divne suradnje, planer je ljepši nego ikada, prebacili smo se potpuno na online prodaju, a razvijam i nove proizvode koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Sve u svemu godina nije ispala tako loša, naučila nas je dosta toga”, zaključuje Magdalena Bešker.

Komentirajte prvi

New Report

Close