Ovaj horoskopski znak ima najviše šanse postati šef, evo kakvi su izgledi drugima

Autor: Poslovni.hr , 06. ožujak 2020. u 13:30
FOTO: GettyImages

Što ako zvijezde mogu predvidjeti i vaš budući posao ili poziciju u tvrtki?

Mnogi od nas koriste zvijezde kako bi vodili svoje životne izbore. Ali što ako one mogu predvidjeti i vaš budući posao? Može li nam astrologija reći tko će najvjerojatnije postati predsjednik uprave i zaraditi bogatstvo?

TheMoneyPig.com je saznao. Analizirajući vodeća poduzeća 2019 *, prikupljeni su rođendani i zvjezdani znakovi svakog izvršnog direktora (CEO) kako bi se otkrilo kojima su najviše naklonjene zvijezde.

REZULTATI o broju glavnih direktora po horoskopskim znakovima:

Bik  13 

Blizanci 11

Jarac 10

Vaga 9

Lav 8

Strijelac 7

Riba 6

Škorpija 5

Rak 4

Djevica 4

Vodenjak 3

Ovan 2

Rezultati pokazuju da će Bikovi najvjerojatnije zaraditi milijune. Čak 13 glavnih direktora odabranih tvrtki rođeno je između 20. travnja i 20. svibnja.

Ako ste Blizanac također imate dobru šansu da postanete direktor. Utvrđeno je kako 11 direktora odabranih kompanija ima rođendan u tom razdoblju, dokazujući kako su njihove užurbane poslovne osobnosti na kraju vrijedne stresa.

Slijede odlučni Jarčevi (10), intelektualne Vage (9), živahni Lavovi (8) i obrazovani Strijelci (7).

Znak koji će najmanje vjerojatno osvojiti zlato je Ovan, samo 2 izvršna direktora rođena su između 21. ožujka i 19. travnja.

Sljedeći koji imaju najmanju vjerojatnost su Vodenjaci (3). Slijedi praktična Djevica (4), intuitivni Rak (4), strastveni Škorpioni (5) i konačno empatične Ribe (6).

Zapanjujuće, dva glavna direktora istaknutih tvrtki ne spadaju u znakove u kojima ima najviše vodećih ljudi. Satya Nadella, glavni direktor tvrtke broj jedan (Microsoft), je Lav, koji je peti na popisu. Appleov Tim Cook je Škorpion, koji je na poziciji 8 po broju glavnih direktora. Amazonov Jeff Bezos je, međutim, Jarac, koji je prikladno smješten na trećem mjestu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ja mislim da ovakom clanku nije mjesto na poslovnom portalu koji ipak pokusava odrzati nekakav standard. Molim vas ako ne zelite ispast budale okanite se ovakvih clanaka. Sto je sljedece, zaradi 350 dollara ispunjavajuci upitnike? Jadno.

New Report

Close