Otvara se prva specijalizirana trgovina za nogometnu opremu u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 15. rujan 2015. u 09:35
Foto: Press

Danas bi mnogi strastveni obožavatelji nogometa mogli doći na svoje.

Danas bi mnogi strastveni obožavatelji nogometa mogli doći na svoje. Otvaraju se vrata FootballManije, prve specijalizirane trgovine nogometnom opremom u Hrvatskoj. Na prostoru većem od 300 m2, u prekrasnom ambijentu Point centra Vrbani, počinje nogometna priča koja je mnogo veća od trgovine.

Projekt FootballMania, koji će biti pravi regionalni nogometni "place to be", zamišljen je kao ekskluzivna trgovina, mjesto druženja nogometaša i ljubitelja nogometa, web shop, blog, društvene mreže s raznim besplatnim edukativnim materijalima za igrače, trenere, roditelje, klubove i navijače. Sama trgovina nudit će bogat asortiman najboljih svjetskih nogometnih brandova kao što su Nike i Adidas, a u ponudi će biti obuća za sve vrste terena, tekstil, replike dresova najpoznatijih nogometnih klubova i reprezentacija, lopte i ostala oprema, bez obzira je li riječ o početniku, profesionalcu, treneru, sucu ili navijaču.

Svi top modeli brendova Nike i Adidas bit će dostupni u trgovini, kao i premijere njihove opreme za nogomet. Posebne ponude osmišljene su za klubove, akademije i škole nogometa, koje će, osim opreme, putem FootballManije moći ostvariti mnoge planove i projekte. Svi kupci koji FootmallManiju posjete u prvom tjednu od otvaranja 15.9. imat će priliku ostvariti 20% popusta na ukupnu kupnju.

Komentirajte prvi

New Report

Close