Objavile račun od kojeg ‘boli glava’: Dva tanjura špageta i obaveznu napojnicu platile više od 500 eura

Autor: Poslovni.hr , 02. listopad 2019. u 12:46
Foto: Facebook / Getty Images

Japanke tvrde da su u restoranu pojele dva tanjura špageta s ribom i plodovima mora u škartocu i popile bocu vina.

Dvije su japanske turistice nakon posjeta jednom rimskom restoranu, na društvenim mrežama objavile račun koji je zgrozio javnost, piše Plava kamenica.

Japanke tvrde da su u restoranu pojele dva tanjura špageta s ribom i plodovima mora u škartocu i popile bocu vina. I za to su im ispostavili računa na 429,80 eura. Nakon što su objavile račun, ljudi su počeli prepričavati svoja vrlo slična iskustva u istom restoranu. Jedan je čovjek komentirao: “Jeli smo kod njih 27. kolovoza i opljačkali su nas. Na meniju je pisalo da 100 grama ribe košta 6,5 eura, a kad smo završili ručak morali smo platiti 476,4 eura.” Glavni razlog za ovakve cijene je obvezna napojnica koju restoran traži. Ni više ni manje od 80 eura.

Vlasnik restorana Giacomo Jin odgovorio je na negativne recenzije:

'Naš meni je jasan, sve detaljno piše. Dovoljno je pogledati cijene: maksimalno 16 eura za špagete s plodovima mora. Gošće, međutim, nisu uzele samo plodove mora nego i ribu. Mi, naime, prodajemo svježu ribu. Gosti ribu biraju iz vitrine, mi je važemo i pripremamo.' O obveznoj napojnici vlasnik je rekao da konobari svakog gosta upozore da su napojnice pravilo restorana i pitaju jesu li spremni platiti između 10 i 20 posto od iznosa računa. 

Komentirajte prvi

New Report

Close