Tisak otvorio još jednu prodavaonicu u novom formatu, već treću ove godine

Autor: Marta Duić , 25. lipanj 2021. u 11:19
Foto: Abeceda komunikacije

Moderni dizajn s posebnim asortimanom i svim Tiskovim uslugama.

Novi format Tisak prodavaonica – TISAK plus odsad će imati prodajno mjesto i u Dubrovniku, na adresi Placa 20 na Stradunu. Ovaj novi prodajni format Tiska, stavlja naglasak na moderni dizajn s posebnim asortimanom i svim Tiskovim uslugama.

Kako ističu iz Tiska, uz sve poznate usluge koje nude poslovnica TISAK plus osigurava  kupcima i dodatne nove mogućnosti koje će olakšati svakodnevno obavljanje kupovine, kako lokalnom stanovništvu, tako i gostima koji dolaze u Dubrovnik.

Dubrovački TISAK plus Stradun, šesta je po redu prodavaonica ovog formata u Hrvatskoj, odnosno treća u nizu koja je otvorena ove godine, kao nastavak na već poznate prodajne formate Tiskovih kioska i TisakMedia prodavaonica. Iako je Tisak u Dubrovniku prisutan s ukupnim brojem od 20 prodajnih mjesta na različitim dubrovačkim lokacijama, otvorenjem nove prodavaonice Dubrovčani će od sada imati na raspolaganju sva tri formata Tiskovih prodajnih mjesta: kiosk, TisakMedia i TISAK plus.

˝U ovogodišnju turističku sezonu ulazimo s novim prodajnim mjestima na atraktivnim turističkim lokacijama poput Medulina, Tribunja, Vira, Brodarice, Novigrada te kroz nekoliko tjedana i s još jednim dubrovačkim prodajnim mjestom Tiska u ulici Od Puča, u Starom Gradu. No, važno je napomenuti kako smo svoju prodajnu mrežu proširili i u ostatku Hrvatske i to u Zagrebu, Varaždinu, Đakovu, Petrinji, Prelogu i Obrovcu˝, poručuje Ivan Mudrinić, direktor sektora maloprodaje u Tisku

Komentirajte prvi

New Report

Close