Novi Defender najčvršći je Land Rover u povijesti – hrvatski debi ‘hard core’ terenca

Autor: Poslovni.hr , 18. prosinac 2019. u 14:47
FOTO: Press

Tvrtka Auto Benussi, zastupnik Land Rover vozila, u svom je zagrebačkom centru u utorak organizirala hrvatsku premijeru Defendera – najčvršćeg terenca u povijesti ovog automobilskog brenda.

Novi Land Rover Defender, kažu u Benussiju, prošao je više od 45.000 pojedinačnih testova kako bi potvrdio svoj „hard core“ status, a za ekskluzivnost ovog modela proizvođač se pobrinuo i specijalnim materijalima.

„Riječ je Durable Rubber Flooring opremi u interijeru, dok je za izdržljivu vanjštinu Defendera zaslužna Satin Protective Film oprema. Vožnja novim Defenderom omogućava vozaču savršenu vožnju kroz ekstremne uvjete upravo radi njegovih izvanrednih sposobnosti na svim terenima, a stalni All Wheel Drive pogon, čini ga nezaustavljivim, na cesti i izvan nje. Land Rover Defender, opremljen je za sve vrste avantura, a njegove šire i robusnije gume, mogu izdržati bilo koji teren. Configurable Terrain Response sustav, omogućava personaliziranje osobne preferencije off-road sustava, a paleta najnovijih sustava za pomoć vozaču i značajke povezanosti, nudi revolucionaran proizvod za Land Rover. Potpuno novi informatički sustav inspiriran je upravo pametnim telefonom samog korisnika, njegov naziv je Pivi Pro, a omogućava potpunu povezanost i ključne informacije na prvi pogled“, pojasnili su u Auto Benussiju. pd

 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close