Najuspješniji HR menadžeri Europe znaju kako razviti lidere nove ere

Autor: Poslovni.hr , 02. listopad 2017. u 12:38
Foto: Press

Međunarodni Forum HR menadžera održava se od 12. do 13. listopada.

Najuspješniji HR menadžeri Europe od 12. do 13. listopada sudjelovat će na već tradicionalnom međunarodnom Forumu menadžera ljudskih resursa kojeg organizira IEDC-Poslovna škola Bled

Suočavanje s digitalizacijom iz perspektive ljudskih resursa – središnja je tema Foruma, kojoj je za cilj, svim sudionicima omogućiti upoznavanje i shvaćanje procesa za razvoj lidera spremnih raditi u novoj eri, suočavajući ih istodobno s izazovima budućeg rada i učenja, kao i digitalnim poslovnim modelima – i ono važnijem- njihovu utjecaju na funkciju ljudskih resursa i aktivnu ulogu HR-a u pripremanju tvrtki i zaposlenika za digitalnu revoluciju. Sve to s vrlo opravdanim razlogom – digitalizacija danas nije samo riječ, ona utječe na brojne poslovne procese.

– Organizacije širom svijeta već osjećaju utjecaj tehnoloških, demografskih i socio-ekonomskih poremećaja. Analizirali smo poremećaje i identificirali dvanaest snaga koje mijenjaju rad organizacija. Te će snage stvoriti intenzivne promjene u tome kako ljudski resursi upravljaju talentom. HR se u svome radu mora prilagoditi kako bi mogao privući, zadržati i obrazovati zaposlenike budućnosti da bi ostvario puni potencijal- poručila je tako Melanie Seier Larsen, viši principal u Boston Consulting Group i IEDC MBA diplomantica. Uz Seier Larsen među glavnim govornicima Foruma bit će i profesor Drikus Kriek, prodekan za pedagogiju i izvršni direktor doktorskog studija na IEDC-u koji će sudionicima otkriti kako razviti lidere novog doba.

O utjecaju digitalnih poslovnih modela na HR funkciju govorit će Gregor Bierent, direktor austrijske tvrtke New Frontier Group, tvrtke koja na području Srednje i Istočne Europe vodi transformaciju klijenata u različitim industrijama u digitalno gospodarstvo. Dr. Reza Moussavian, viši potpredsjednik HR odjela u Deutsche Telekomu, i dr. Klaus Niedl iz austrijske tvrtke Novomatic Group sa sudionicima međunarodnog HR foruma IEDC-Poslovne škole Bled podijelit će svoja iskustva na transformaciji HR odjela kako bi pokazali kako ljudski resursi mogu podržati digitalnu transformaciju.

Komentirajte prvi

New Report

Close