Najbolji savjeti za sušenje odjeće kad su vani niske temperature

Autor: Poslovni.hr , 14. studeni 2022. u 12:46
Foto: Unsplash

Kako bi ubrzali cijeli proces, mnogi uključuju grijanje i grijalice, a to za posljedicu ima veći račun za struju.

Pranje i sušenje odjeće je posao koji se mora obaviti, a zimi to malo duže traje, s obzirom na hladnoću. Kako bi ubrzali cijeli proces, mnogi uključuju grijanje i grijalice, a to za posljedicu ima veći račun za struju. Zato svi pokušavaju pronaći načine koji će ubrzati sušenje odjeće, a koji neće utjecati na stanje u novčaniku, piše B92.

Ako ne koristite sušilicu ili radijator, ručnicima je, u zatvorenom prostoru, potrebno i do 24 sata da se osuše. U jednoj od grupa za razmjenjivanje savjeta o čišćenju i održavanju doma, na Facebooku, jedna žena je upitala kako osušiti odjeću i ručnike kada se ne mogu sušiti vani. Ova objava je dobila više od 600 odgovora od ljubitelja od obožavatelja čišćenja koji su podijelili svoje najbolje savjete.

Dodatna centrifuga

Neki savjetuju stavljanje na dodatnu centrifugu kako bi se smanjila količina vode koja ostaje u odjeći, dok je neko napisao: “Odradite dodatnu centrifugu. Onu odjeću koja može na vješalice objesite na vješalice i stavite je na otvoreni prozor. Ostatak stavite pod klima-uređaj. Ručnike obično stavljam preko vrata”.

Druga osoba je komentirala: “Odradim tri centrifuge sa svakim punjenjem. Imam kuću na tri kata, pa stavljam odjeću da se suši svuda. Sve je suho do sljedećeg jutra. Ručnici se suše preko ograda i stavljaju u sušilicu na 10 minuta”.

Treći je predložio: “Dodatna centrifuga, zatim vješanje na vješalice raspoređane iznad okvira vrata, kao i na šipki zavjese za tuš”.

“Ručnike obično dodatno centrifugiram čak i po dva puta prije nego što ih objesim. Što više prostora u bubnju mašine, to bolje”.

Komentirajte prvi

New Report

Close