Najam skladišta: Evo gdje od sada u Zagrebu možete skladištiti svoje stvari

Autor: Promo , 04. srpanj 2022. u 11:02
Foto: CityDepot

Koliko puta nam se u životu dogodilo pri selidbi da nam nedostaje prostora ili da nešto neće stati u prostor koji smo za to predvidjeli? Ipak, sada treba negdje pospremiti i zimske gume, skijašku opremu, arhivu, alate i uspomene.

Najam skladišta predstavlja idealno rješenje za pohranu stvari u različitim životnim potrebama. City Depot prvi je hrvatski self-storage, odnosno prva hrvatska tvrtka za iznajmljivanje skladišnih prostora i za fizičke i pravne osobe. Na istočnom dijelu grada, na površini od 3000m2, nalazi se prvih 50 skladišnih jedinica, ali u planu je i proširenje u druge dijelove grada.

Vlastito skladište i najam spremišta – što znači i što uključuje?

Za početak, sigurno manje stresa prilikom selidbe ili odluke kuda sa nepotrebnim stvarima. Vaše skladište je dostupno 24/7 i u svakom trenutku možete posjetiti svoj prostor jer su sve jedinice osigurane jedinstvenom bravom. Sigurnost je također na jako visokoj razini uz moderne CCTV kamere i osiguranje imovine. U slučaju da nemate ili ne možete dogovoriti transport pri selidbi, City Depot nudi sigurno i brzo rješenje putem mreže partnera specijaliziranih za selidbe.

Kratkoročni i dugoročni najam skladišta u Zagrebu

Renovirate ili preuređujete svoj dom i trebate prostor za spremanje stvari i namještaja? Tvrtka ste i potrebno vam je negdje na kratko skladištiti svoje proizvode i zalihe?

Foto: CityDepot

Svakako možemo preporučiti najam skladišta kao vrhunsko rješenje za manjak prostora. Minimalan najam je u periodu od mjesec dana, a ograničenja dužine najma nema. Naravno, što je najam duži – on je i povoljniji. Samoposlužna spremišta moguće koristiti odmah nakon dogovora o najmu. Neće se dogoditi da vam netko kaže da stvari morate maknuti ili preseliti, što je puno sigurnija opcija od klasičnog privatnog najma na koji smo inače navikli.

Veličina skladišnih jedinica za najam u Zagrebu

Jednostavnim pogledom na skice možete odabrate veličinu skladišnog prostora koje odgovara vašim potrebama. Moguća je i izmjena veličine, ukoliko se s vremenom javi takva potreba. U ponudi je i materijal za pakiranje kako bi sama selidba predmeta bila lakša, kao i police za lakšu organizaciju iznajmljenog prostora.

Dostupne veličine skladišta za najam u Zagrebu su:

M – skladište:

Dimenzije – 3 x 2,4 m

Površina – 7,2 m2

Visina – 2,4 m2

Zapremina – 17 m3

L – skladište:

Dimenzije – 6 x 2,4 m

Površina – 14,4 m2

Visina – 2,4 m2
Zapremina – 34 m3

Na što paziti prilikom selidbe?

Kada krenete pakirati stvari, tek tada ćete shvatiti koliko se toga kroz godine nakupilo! Sustavnim pakiranjem dobiti ćete na prostoru, ali i vremenu kod raspakiravanja. Najlakše će biti da skladište podjelite prema sobama koje ste pakirali. Grupirajte i označite kutije prema namjeni i upotrebi tako da bi vaše raspakiravanje bilo što lakše.

Foto: CityDepot

Koje su prednosti samostalnog skladištenja?

Najveća prednost je, naravno, oslobođeni prostor koji ćete dobiti u vašem domu ili poslovnom objektu. Najmom skladišta izbjeći ćete i traženje dragocjenog prostora za predmete koji vam tog trena nisu potrebni.

Jedinice za pohranu idealno su rješenje za one sa zbirkama, velikim količinama sezonskih artikala, uredskog materijala, viška zaliha ili one koji su usred selidbe i potreban im je privremeni prostor. Odlično rješenje je i drive-in sistem gdje u bilo koje doba dana ili noći možete pristupiti svom skladištu.

Besplatnu ponudu i dodatne informacije za najam skladišta u Zagrebu moguće je dogovoriti putem obrasca na web stranici ili e-maila: podrska@citydepot.hr. Prilikom izrade ponude u obzir se uzima veličina spremišta i razdoblje najma.

 

New Report

Close