Mrvošu priznanje National Geographica

Autor: Marta Duić , 26. prosinac 2019. u 21:59
Solinski inovator sa 'Žutim okvirom'

Više od 1300 naših proizvoda proizvelo je više od 40.000 kWh energije iz OIE i smanjilo proizvodnju CO2.

Ivan Mrvoš, osnivač i direktor tvrtke Include, jednog od vodećih domaćih proizvođača pametnih rješenja ponosni je vlasnik nagrade Žuti okvir u kategoriji Pristupačna i čista energija.

U pitanju su priznanja koja National Geographic Hrvatska uručuje pojedincima, timovima, tvrtkama i institucijama koji najviše pridonose održivosti. Početkom godine predstavili su dugoročni projekt Žuti okvir kojem je moto Nadahnjujemo ljude da se skrbe o svom planetu te se u 17 kategorija  mogla dobiti nagrada.

Kategorije su sukladne ciljevima koje su Ujedinjeni narodi utvrdili kao ciljeve održivog razvoja koji će osigurati opstanak planeta. 

 "Prije četiri godine, kada smo započeli s projektom pametnih klupa i tvrtkom, nismo očekivali da će godišnje više od dva milijuna ljudi koristiti naše proizvode na 51 tržištu diljem svijeta. Više od 1300 naših proizvoda proizvelo je dosad više od 40 tisuća kilovatsati energije iz obnovljivih izvora i time smanjilo proizvodnju CO2.

To možda još uvijek nije velika brojka, ali vjerujem kako će kroz godine sve više naših proizvoda, također zasnovanih na obnovljivim izvorima energije, doprinijeti smanjenu CO2 na globalnoj razini i tako osigurati bolju budućnost za buduće generacije", poručuje Mrvoš. 

Komentirajte prvi

New Report

Close