Mladić slavio rođendan, ubacio jedan euro u automat pa dobio čak 250 tisuća eura

Autor: Poslovni.hr , 31. svibanj 2023. u 13:32
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U Austriji inače u12 casina ima 90 “Fort Knox” automata i svi su zajedno povezani. Čim se jedan isprazni mora se ponovno napuniti s 250.000 eura.

Samo s jednim, u automat ubačenim eurom, 21-godišnji Austrijanac je u casinu Baden kraj Beča dobio glavni zgoditak odnosno jackpot od 250.000 eura. I to upravo na svoj rođendan.

Kako piše dnevni list Heute, mladi Austrijanac “nije pozvao na svoj rođendan u casino samo svoje roditelje, nego očito i božicu sreće Fortunu. Čim je ubacio 1 euro, odmah su se upalila sva svjetla na automatima Fort Knox” i glavni dobitak je već bio tu. Nakon kratkog šoka i čuđenja počelo je dvostruko slavlje: dobitka od četvrt milijuna eura i njegovog rođendana.

“Naravno, sve je izdašno proslavljeno sa pjenušcem i koktelima i svi su nazdravili ne samo za dobitnika nego i za njegov nezaboravan rođendan”, izvještavaju mediji. Dodaju kako je to za 21-godišnjaka “turbo-start”. Kako je rekao nakon što još za kratko vrijeme završi vojni rok, namjerava novac uložiti u neku samostalnu djelatnost i počet raditi, prenosi Večernji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close