Majka i kćer u Samoboru napravile revolucionaran proizvod za pranje rublja

Autor: Poslovni.hr , 19. svibanj 2022. u 11:19
Ilustracija: Pixsell

Biorazgradiva linija deterdženta i omekšivača na bazi kokosa i maslinovog ulja bila je u nastajanju 4 godine.

Iz malog samoborskog laboratorija mama i kćer iz Melli Aromatice mijenjaju tržište deterdženata i omekšivača za odjeću. Sa svojim jedinstvenim formulacijama baziranima u potpunosti na biljnim sastojcima, postavljaju novi standard EKO proizvoda, piše Women in Adria.

Vesna i Ivana djeluju iz svog samoborskog SPA shopa gdje ručno kreiraju i Natureli, liniju prirodne kozmetike za njegu svake kože. Vesnina ljubav prema kozmetici javila se nakon radionica aromaterapije te je ubrzo nakon toga postala licencirani aromaterapeut i krenula pripravljati prirodne sapune od gline iz svog podruma.

Biorazgradiva linija deterdženta i omekšivača na bazi kokosa i maslinovog ulja bila je u nastajanju 4 godine. Inspiracija je došla tijekom Ivanine trudnoće i želje za 100% baby friendly proizvodima.

Kao izvorno skincare brand, htjele su proizvode koji s punim povjerenjem mogu koristiti mame za robicu svoje djece kao i svi s osjetljivom kožom i alergijama. Prve su u Hrvatskoj kreirale prirodnu liniju omekšivača te tako na tržištu ponudile domaću alternativu konvencionalnim proizvodima za pranje rublja.

Komentirajte prvi

New Report

Close