Jesti u restoranu može biti nevjerojatno zabavno iskustvo. Bilo da se radi o nekoj posebnoj prigodi s vremena na vrijeme ili o nečemu što redovito volite raditi, obično se na jelovniku nađe ponešto za svakoga. Zbog marketinških tehnika i malo poznatih industrijskih tajni, ponekad se čini da biti gost u restoranu i birati što ćete jesti nije nimalo lak zadatak, piše Eatthis.
Možete li doista vjerovati da će ono što naručite ispuniti vaša očekivanja? A što bi bilo da su na vašem mjestu u istom restoranu kulinarski stručnjaci ili kuhari- što bi oni naručili, a što radije izbjegli? Da bismo bolje razumjeli kako kuhari osiguravaju da dobiju obrok koji zaista cijene kada jedu u restoranu, konzultirali smo nekoliko stručnjaka. U nastavku donosimo jela za koje kuhari kažu da nikada ne bi naručili dok jedu u restoranu.





Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu