Kako uskladiti trendi torbicu s ljetnom haljinom?

Autor: Promo , 29. lipanj 2022. u 14:12
Foto: Answear

Više je čimbenika o kojima treba voditi računa prilikom odabira torbice i usklađivanja s ljetnim odjevnim kombinacijama. Na raspolaganju vam stoje male ručne torbe, zatim kožni modeli većih dimenzija kao i jednostavne torbe od kvalitetne tkanine.

Svatko želi biti u trendu, a torbica je savršen modni dodatak koji može upotpuniti svaki stajling. Većina dama u svom ormaru ima nekoliko modela ženskih torbi koje koriste za posebne prigode. Isto tako neke dame ne usklađuju torbu s odjevnom kombinacijom, no ona ipak odgovara njihovim osobnostima odnosno karakteru.

Ponekad usklađivanje torbi može biti prava muka, no na svu sreću, zahvaljujući zahvaljujući širokoj paleti https://answear.hr/k/zene/dodaci/zenske-torbe sigurno ćete pronaći onu koja vam u potpunosti odgovara.

Za koju prigodu trebate torbicu?

Ljeto se bliži i već pomalo razmišljamo o omiljenim ljetnim odjevnim kombinacijama iz kojih nećemo „iskočiti“ sve dok temperature ponovno ne padnu ispod 15 stupnjeva. Svaku tu kombinaciju možemo dodatno „podići“ originalnom torbicom koja će savršeno istaknuti naš stil. No, koju torbicu odabrati te kako je uskladiti s ljetnom haljinom? U nastavku donosimo samo neke prijedloge; za više inspiracije posjetite Answear.hr gdje vaš očekuju brojni modeli.

Za početak razmislite o prigodi za koju se spremate. Dakle, idete li na posao, u šoping, na vjenčanje ili romantičnu večeru? Najbolji način na koji ćete uskladiti torbicu s haljinom je taj da pokušate odabrati boje koje se međudobno nadopunjuju. Ubrzo ćete shvatiti da torbe većih dimenzije daju dozu opuštenost, dok one manje s remenom u obliku lanca naglašavaju vašu eleganciju. Dakle, ako idete na zabavu s prijateljima i odjenut ćete lepršavu haljinu na cvjetiće, odaberite jednobojnu ručnu torbu koju ćete uskladiti s bojom cipela. S druge strane, ako ste se odlučili za jednobojnu elegantnu pamučnu haljinu, dobro će vam pristajati mala ženska torba sa zanimljivim uzorkom. Nikada nije bilo jednostavnije kupiti ženske haljine na Answear. Potražite omiljene modele koje ćete nositi u svim prigodama.

Foto: Answear

Koju boju torbice odabrati?

Na crne odnosno krem ili bijele ljetne haljine dobro će pristajati torba s modernim printom ili životinjskim uzorkom. U danima kada ste umorni od crne boje, različite nijanse smeđe i plave savršene su u tom slučaju. Ipak, najveće pravilo u današnjoj modi je improvizacija. Postoje uvriježena mišljenja da se cjelokupna odjevna kombinacija mora nadopunjavati bojom, međutim improvizacija vam ostavlja širom otvorene ruke. No, uz gotovo sve vrste ljetnih haljina dobro će vam pristajati crne, smeđe te krem i slične torbice neutralnih tonova. Ako želite naglasiti svoj ljetni stajling, ne ustručavajte se isprobati vesele jarke boje poput crvene, narančaste ili zelene. Modeli s metalnim ukrasima u boji zlata pun su pogodak.

Kako odabrati materijal torbice?

Klasične Ženske torbe uvijek su dobra investicija, stoga odaberite najbolje koje si možete priuštiti. Osim oblika, dimenzije i boje veliku ulogu igra materijal. Laganim lepršavim ljetnim maxi haljinama dobro će pristajati elegantne torbe većih dimenzija izrađene od visokokvalitetne tkanine. Svoju omiljenu boho haljinu upotpunite modernom kožnom torbom s resama, a ako se odlučite za elegantnu haljinu s puf rukavima, nećete pogriješiti s kožnim modelima od prirodne kože kakve su, primjerice, Pinko torbice. Ukrasna kopča te remen u boji zlata savršeno će naglasiti vašu eleganciju i luksuz.

New Report

Close