Ideje za poslovne poklone koji se pamte

Autor: Promo , 13. listopad 2021. u 09:07
Fotografije: Galko

Galko prijedlozi poslovnih poklona za poslovne partnere i zaposlenike.

Kraj godine se približava, a time i vrijeme tradicionalnog darivanja. Kada je riječ o poslovnom darivanju, pokloni su ne samo lijepa gesta, nego i vrijedna investicija za svako poslovanje jer darivanje može rezultirati povećanom lojalnošću i/ili prodajom. Kako biste doprinijeli stvaranju kvalitetnih poslovnih odnosa, donosimo nekoliko sjajnih ideja za darivanje poslovnih partnera i zaposlenika.

Ako želite da se vaš poslovni partner osjeća kao VIP, stvorite taj osjećaj pravim odabirom poslovnih poklona. S druge strane, važno je i darivanje zaposlenika. Učinite da se vaši zaposlenici osjećaju cijenjenim dijelom poslovne obitelji. Iznenadite ove godine svoje poslovne partnere i zaposlenike promišljenim i korisnim poklonima koji se pamte.

Hrvatski brend Galko nudi brojna rješenja za poslovno darivanje. Proizvodi izrađeni od kvalitetne goveđe kože pokloni su s kojima ne možete pogriješiti. Aktualni su ne samo u predbožićnom razdoblju, nego tijekom cijele godine. Vrijedan su znak pažnje za različite prigode.

Pokažite svoju zahvalnost posebnim poklonima. Puno poslovnih poklona završi u kutovima stolova i ormara skupljajući prašinu. Neka vaš poklon ne bude jedan od tih.

Kao vodeći hrvatski proizvođač kožnih torbi i kožne galanterije brend Galko nudi brojna rješenja za poslovna i diplomatska darivanja te darivanja dragih osoba. Uslijed svega što se dogodilo u zadnje vrijeme, ljudi još više cijene domaće proizvode i to je dodatni razlog zašto ove godine darovati nešto iz Galko ponude. Donosimo neke od prijedloga.

Kožni novčanik za kartice

Kožni novčanik možemo svrstati na listu bezvremenskih luksuznih poklona. Danas su osobito popularni novčanici za kartice. To je dar koji se koristi tijekom cijele godine. Ako dobro poznajete osobu koju darujete, odaberite model koji bi joj se mogao najviše svidjeti. Galko ima uistinu bogatu ponudu klasičnih i modernih modela ženskih novčanika i muških novčanika koji su dostupni i s ugrađenom RFID zaštitom koja sprječava krađu podataka. Ovo je svakako jedan od poklona kojemu će se svatko obradovati.

Kozmetička torbica

Za klijenta ili zaposlenika koji često putuje, kozmetička torbica od kvalitetne kože odličan je prijedlog za darivanje. Ovo je samo jedna od ideja iz bogatog Galko putnog asortimana.

Manikir set

Manikir set je dio sadržaja torbice svake žena, koristi ga i veliki broj muškaraca. Obavezan je u svakoj putnoj torbi. Galko manikir setovi izrađeni su od kvalitetne goveđe kože, a škarice i ostali elementi seta proizvodi su kvalitetnog njemačkog brenda Solingen. Ovo je još jedan od darova na listi ideja za kvalitetno darivanje.

Kožni remen

Kožni remen je profinjen, elegantan poklon i za ženu i za muškarca. Ako želite ići korak dalje, na raspolaganju su vam setovi remenja koji dolaze u elegantnim kožnim kutijama.

Osim dvobojnog remena koji možete nositi s obje strane, set sadrži i dvije dodatne metalne kopče kako biste remen mogli prilagoditi odjevnoj kombinaciji. Istražite Galko ponudu ženskog remenja i muškog remenja.

Torbica za nošenje preko tijela

Torbica za nošenje preko tijela postala je neizostavan modni dodatak modernog muškarca. Ove torbice su korisne i funkcionalne, često se kombiniraju uz poslovnu torbu. Ovo je dar koji će razveseliti svakog muškarca. Za one koji vole sportske kombinacije na raspolaganju su i modeli torbice za nošenje oko struka.

Poslovna torba 

Iza brenda Galko stoji i bogata ponuda poslovnih torbi za žene i poslovnih torbi za muškarce. Torbe su elegantne i visoke su kvalitete. Karakteriziraju ih funkcionalne značajke dizajna – snažne ručke, korisni pretinci i džepovi koji omogućavaju odličnu organizaciju stvari. Linija kvalitetnih poslovnih torbi Galko omiljena je u poslovnim krugovima.

Bogato iskustvo u izradi kvalitetnih kožnih proizvoda te bogata ponuda modela garancija su zadovoljstva svima onima koji odluče ove godine kupovati kvalitetne kožne poklone hrvatskog brenda Galko.

U Galko ponudi pronaći ćete i organizere, etuije za kartice i mobitele, kožne mape za potpise ugovora, mape za diplome, stolne uredske komplete i ostale vrste kožnih prigodnih poklona.

Istražite ponudu poslovnih poklona na Galko webshopu.

 

 

 

 

 

 

 

 

New Report

Close