Hrvatska postala hit destinacija za organizaciju vjenčanja

Autor: Poslovni.hr , 23. lipanj 2014. u 14:46
Thinkstock

Domaće agencije i tvrtke koje nude usluge na svim razinama organizacije vjenčanja bilježe značajan rast poslovnih rezultata u posljednjih godinu dana.

Osim nedavno održanog celebrity vjenčanja u Dubrovniku kojem su nazočile mnoge poznate osobe iz poslovnog i lifestyle života, u Hrvatskoj u posljednje vrijeme cvate organizacija vjenčanja za strane goste.

Naime, prema pokazateljima i informacijama domaćih turističkih agencija i ostalih pružatelja usluga, broj vjenčanja stranih državljana u Hrvatskoj je rapidno porastao od početka godine. Lokacijski gledano prednjače Dubrovnik i Istra, dok u manjoj mjeri mladenci iz inozemstva za najvažniji dan u životu odabiru Zadar, Split te otoke srednjeg Jadrana s naglaskom na Hvar i Korčulu.

Zanimljivo je kako je uz turističke usluge te organizacijski segment ponude značajno porastao i najam vozila u takvim situacijama. Iz agencije Fleet ističu kako je drastično porastao interes i razina najma najluksuznijih vozila: "Uz standardne poslovne najmove najluksuznijih vozila, u posljednjim mjesecima značajno je porastao najam upravo za projekte koje navodite. Primjerice, za jedno nedavno održano vjenčanje mladih Amerikanaca održanog na jugu Hrvatske, u najam je otišlo tridesetak najluksuznijih vozila iz naše flote".

Komentirajte prvi

New Report

Close