FOTO: Zavirite u “leteći hotel” – najveći putnički zrakoplov na svijetu

Autor: Poslovni.hr , 14. prosinac 2015. u 08:59
Foto: Airbus.com

Zrakoplov ima luksuzni restoran, privatno kino, te čak 615 sjedala.

Nogometaši Barcelone će na polufinale klupskog SP-a u Japan doletjeti sa stilom, luksuznim Airbusom A380 kojemu je kapacitet 853 putnika.

Zrakoplov ima luksuzni restoran, privatno kino, te čak 615 sjedala.

Airbus A380 putnički je zrakoplov s dva razreda, ekonomskom i poslovnom klasom, a zbog izbacivanja prvog razreda dobili su čak 98 mjesta više.

Putnicima nije smanjen prostor za nogeveć će imati jednaku udobnost kao i do sada. Neće im nedostajati ni zabave tijekom dugih putovanja jer će moći gledati televiziju ili filmove na ekranima koji su postavljeni na svakom sjedištu.

Komentari (3)
Pogledajte sve

http://www.emirates.com/english/about/media-centre/2780148/emirates-set-to-showcase-the-world-s-first-two-class-a380-at-the-dubai-airshow

Emirates Squeezes 615 Seats onto a Single Plane

“At this week’s Dubai Airshow, Emirates let attendees tour its two-class 615-seat Airbus A380, the new record holder for the most seats on any commercial aircraft.

Istina da mu je maksimalni kapacitet 853 mjesta, no trenutno Emirates posjeduje avion s najviše ugrađenih mjesta. I taj avion nema ni kino ni restoran, volio bi znat otkud takva informacija.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Airbus_A380

Ovaj članak je pun krivih informacija, za početak, još uvijek nije proizveden nijedan A380 s 853 mjesta – Emirates je tek nedavno predstavio svoju 2-class konfiguraciju s najvećim brojem sjedala (ukupno 617), a Barcelona će letjeti zrakoplovom Qatar Airwaysa koji u svojoj floti posjeduje A380 s 517 sjedala, nema nikakvo privatno kino niti luksuzni restoran nego bar na gornjem katu za putnike business i prve klase. Trenutno jedina osoba koja posjeduje privatni A380 je Princ Al-Waleed Bin Talal s takvim opcijama 🙂

New Report

Close