FOTO: Terme Tuhelj uvele novitet unutar ponude obiteljskih putovanja

Autor: Poslovni.hr , 06. studeni 2023. u 14:39
Foto: Terme Tuhelj

U suradnji s kompanijom IKEA Hrvatska uređen je novi Baby room, čime Terme Tuhelj, uz već postojeću igraonicu za djecu na dvije etaže i Playroom za tinejdžere, postaju najbolji saveznici roditeljima tijekom odmora

Otkad je u Termama Tuhelj, u suradnji s kompanijom IKEA Hrvatska, uređen novi Baby room, ova turistička destinacija postala je još primamljivija za obiteljska putovanja. Naime, Baby room produžena je ruka već postojećoj dječjoj igraonici na dvije etaže, kao i Playroomu, namijenjenom zabavi tinejdžera, tako da svatko – uz kvalitetno zajedničko vrijeme – može računati i na ovaj vid ‘podrške’.

“Baby room uredili smo u sklopu projekta unapređenja obiteljske destinacije, gdje smo djeci do tri godine i roditeljima htjeli omogućiti kutak za igru. U našem Baby roomu nalazi se dio za presvlačenje beba i dojenje, dio za kreativan rad i radionice te prostor za vlastito istraživanje i igru, uz dobro prepoznatljiv i kreativan IKEA stil”, kažu u Termama Tuhelj.

Terme Tuhelj i IKEA Hrvatska sa svojim IKEA Family klubom dugogodišnji su partneri, a Baby Room nastavak je uspješne suradnje. 

Komentirajte prvi

New Report

Close