Za Nikolu Lesara, drugog hrvatskog pobjednika kulinarskog showa MasterChef, nastup na televiziji bio je tek početak priče koja ga je odvela u Aziju, u prestižne kulinarske škole i restorane. Nikola trenutno kuha u Phuketu, a jedan od najmlađih svjetskih chefova za Poslovni dnevnik napisao je gastro putopis i otkrio kako je iz MasterChefa i Čakovca stigao na drugi kraj svijeta:
MasterChef mi je otvorio mnoga vrata u kulinarskom svijetu pa sam nakon finala dobio ponudu od chefa Dine Galvagne da radim s njim u njegovom novom restoranu 5/4 u Zagrebu. U Dininoj kuhinji počeo sam svoje prve prave kulinarske korake, zadržao sam se u njegovoj kuhinji gotovo godinu dana. Putovanja su me privlačila od malih nogu, a i bio sam željan neke nove avanture, novih okusa i novih doživljaja, te sam se odlučio na solo putovanje od 200-tinjak dana kroz zemlje Azije.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Več drugi pobjednik iz Međimurja …..kad tako fino kuhamo, zar nije očito da imamo problema s kilama ….
naravno, ne svi…
Svaka čast!!!
Uključite se u raspravu