Ljubitelji dobre gastronomske i ugostiteljske ponude dobili su na Cvjetnom trgu novo mjesto okupljanja. Uz novootvoreni My Way bar i restoran na čak tri etaže, a dio inspiracije pronađen je u Harry's baru u Veneciji (od 1931.), bečkom restoranu Zum Schwarzen Kameel (od 1618.) te u Buffet da Pepiiz Trsta (od 1897.).
Ponuda My Way bara i restorana s predivnom terasom i pogledom na zelenu oazu prava je novost i osvježenje u već postojećoj zagrebačkoj ponudi zbog drugačijeg, već pomalo zaboravljenog pristupa u usluzi prema svakom gostu. Na vrhunskoj lokaciji na omiljenom zagrebačkom Cvjetnom trgu može se kušati hrana bazirana na domaćoj kuhinji, a poseban je naglasak na kvalitetnim sastojcima kontroliranog porijekla i na suradnji s domaćim OPG-ovima. Svako ponuđeno meso, povrće i voće te riba imaju svoje „ime i prezime“ koje stoji iza njih kao i poznato porijeklo.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Što se tiče Zagreba, tu mogu reći- da sam pravi seljak, u svezi restorana. Prvo, jedem na Cvjetnom, što Zagrebčani smatraju krajnje neukusnim, jer se samo turisti i ostali izvanturistički posjetitelji tamo slikaju za javnost. Dalje, ne idem doma, ne svratim u neku slastičarnicu..a kako nemam vremena obići,
one malo bolje koje su u pravilu u drugom becirktu Zagreba, mislim po kvaliteti kolača, tako i tu
jedem smeće iz najrazvikanijih slastičarnica, koje je lijepo zapakirano i servirano, a poslije imam problema s vrtoglavicom zbog viška šećera i masti…
Pozdravljamo otvaranje novog restorana. Bolje ikaj -nego nikaj…ako se već nije mogla naći
pogodna naivčina za visoku najamninu, no, na takve delicije tipa, kuhani buncek od friškog dovezenog
pajceka iz renomiranog OPG-a ..neću jesti….jer , smatram- da je područje iz kojeg dolazim nemjerljivo
po kvaliteti proizvedenog i preplaćivanje namirnica, u skučenom ambijentu s pogledom na
suncobrane , ne opravdava cijenu…….
Ipak, zaintrigirale su me složene butelje, pa, možda ih i pogledam…
Opet engleski naziv… zar nemaju neke mašte pa da smisle naziv koji će biti fora i strancima i našima…?
zar su trebali nazvati “horvatinčićevo”, “kod lepog tomeka” ili “kapetanova koliba” ?
Opet engleski naziv… zar nemaju neke mašte pa da smisle naziv koji će biti fora i strancima i našima…?
Uključite se u raspravu