FOTO: Na skrivenoj lokaciji u samom centru grada počinje najljepši zagrebački proljetni festival

Autor: Poslovni.hr , 17. svibanj 2022. u 11:42
Foto: Beats&Bites festival

Na festivalu nalazi se i chill zona kako bi se posjetitelji mogli i opustiti te uživati u suncu, hrani i glazbi.

Od ovog četvrtka, 19.05. ponovno kreće zagrebački proljetni music street food festival ′Beats&Bites′ koji traje sve do subote 28.05. Ovogodišnje desetodnevno izdanje festivala održava se na posebno zanimljivoj lokaciji, koja je gotovo potpuno skrivena, a nalazi se u samom centru grada. Radi se o Krešićevim livadama, odnosno platou iznad Ljetnog Kina Tuškanac do kojeg vodi predivna osvjetljena šumska šetnjica od samo 3 minute.

Beats&Bites i ove nam godine donosi street food zalogaje, ali i program za mlade, koji uključuje tematski organizirane muzičke večeri, beer pong i bela turnire, pub kvizove te ponešto sportskog sadržaja poput ping ponga te stolnog nogometa.

Na festivalu nalazi se i chill zona kako bi se posjetitelji mogli i opustiti te uživati u suncu, hrani i glazbi. Tako će posjetitelji za vrijeme trajanja Beats&Bites Festivala moći uživati u odličnim street food specijalitetima koje pripremaju kućice Wok by Matija, Shank, Cargo Food&Drink bar te Burger Bit, pop-up hot-dog korner Perutnine Ptuj.  Za osvježavajuća pića i inovativne koktele zaduženi su  Tipsy i Mangosta bar, Bavaria pivama koje će se nuditi i u mini verziji, u bočicama od 0.25l, a na Juicy kućici moći ćete probati prirodne sokove, ali i vrlo interesantan Orahovac s čokoladom.

Na 7 pop-up kućica tako će se pronaći razne verzije wokova, burgeri i krilca, hot-dogovi, nuggetsi, stripsi, spring rolice ali i neki novi specijaliteti poput čevapčića u ciabatti te kokteli zanimljivih imena i sadržaja.

Očekuju vas i nastupi poznatih zagrebačkih mladih Dj-eva poput Percassi-ja, Marko Cole-a, EmBee-ja, Alvize-a i Tom Black-a. Glazbeni DJ nastupi bit će ukomponirani s temom svake večeri, pa će se tako na repertoaru naći i R&B te muzika 2000-ih i 90-ih, domaći trash hitovi, dance ritmovi, latino zvuci, ali i feel good, ljetni te najveći pop hitovi.

Zabavni program uključuje i Pub kviz, kao i Beer Pong te Bela turnire na koji će se posjetitelji moći prijaviti putem društvenih mreža, gdje će ujedno i cijeli raspored i program biti objavljen. Radno vrijeme festivala je od 16 do 23 sata preko tjedna, vikendom do ponoći, a subotom od 13 sati. Ulaz na festival je besplatan.

Komentirajte prvi

New Report

Close