FOTO: Dubrovnik je spreman za ulogu glavne lokacije akcijskog spektakla “Robin Hood Origins”

Autor: Poslovni.hr , 19. veljača 2017. u 11:24
Foto: Grgo Jelavić / Pixsell

Početak distribucije u SAD najavljen je tijekom ožujka 2018.

U uzbudljivoj akcijskoj avanturi “Robin Hood: Origins” križar otvrdnuo od rata i maurski zapovjednik podižu smionu pobunu protiv korumpirane engleske Krune.

Uz puno pustolovina s bojišta,koreografijom tučnjava koje ostavljaju bez daha i bezvremenskom romansom, “Robin Hood:Origins” je dosad neviđena priča o tome kako je Robin Hood postao ikona i legenda kakvu poznajemo danas.Uloge u filmu nose Taron Egerton (“Eddie zvan Orao”, “Kingsman: Tajna služba”) kao RobinHood, Jamie Foxx kao John, Eve Hewson kao Marian, Ben Mendelsohn (“Rogue One”, “Blood-line”) kao Šerif Od Nottinghama, Paul Anderson (“Povratnik”, “Legenda”) kao Gisborne te TimMinchin (“Kalifornikacija”) kao fratar Tuck, a iz produkcije Lionsgate potvrđeno je da uloguWilla Scarletta tumači zvijezda filmova “50 nijansi sive” i ”50 nijansi mračnije” i serije “Pad”,Jamie Dornan.Režiju potpisuje britanski filmaš Otto Bathurst poznat kao redatelj serija “Peaky Blinders” i“Black Mirror”, a scenarij britanski producent i scenarist Joby Harold (nadolazeći “King Arthur:Legend of the Sword”).

Producenti su Tory Tunnell, Joby Harold, Jennifer Davisson Killoran iBasil Iwanyk. E. Bennet Walsh kao producent potpisuje filmove “Čudesni Spiderman 2”, “GhostRider”, prvi i drugi nastavak trilogije “Kill Bill” te triler “Paranoja”. Film nastaje u koprodukciji tvrtki Appian Way, Lionsgate, Safehouse Pictures i Thunder RoadPictures. Distributer filma za američko tržište je Lionsgate, a hrvatski pružatelj usluga je tvrtka Pakt Media. Početak distribucije u SAD najavljen je tijekom ožujka 2018. 

Komentirajte prvi

New Report

Close