Domaća modna dizajnerica ušla u novi poslovni projekt

Autor: Poslovni.hr , 17. svibanj 2022. u 10:18
Foto: John Pavlish

Osim dijoptrijskih i sunčanih naočala renomiranih brendova nude i oftalmološke usluge, primjerice temeljite specijalističke preglede.

Domaća dizajnerica i nagrađivana poduzetnica Aleksandra Dojčinović otvorila je ovih dana u rodnom Zagrebu svoju prvu boutique Opticu La Vie. Kako sama kaže, oduvijek je maštala o upravo ovakvom tipu optike, u kojem su brendovi naočala pomno selektirani među onima koje sama najčešće voli i nosi. Iako naoko različit, ovaj je pothvat zapravo srodan onome čime se dizajnerica primarno bavi, jer su moda i naočale uvijek išli ruku pod ruku.

“Uz dizajn odjeće, ljubav sam oduvijek gajila i prema modnim dodacima, a na ovaj način sam korak bliže još jednom vidu kreativnosti i biznisa. Okupila sam sjajan tim liječnika koji će biti stalno na raspolaganju za oftalmološke preglede i sve druge usluge. Riječ je o petite boutique optici, točno kakva je, po meni, nedostajala ovom dijelu grada”, govori Dojčinović.

Ovaj multifunkcionalan prostor tako, na jednom mjestu, obuhvaća sve što jedna optika može ponuditi, što znači da, uz ponudu sunčanih naočala, ali i dioptrijskih okvira najrenomiranijih brendova.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close