Deset pitanja: Riješite online ispit prometnih propisa i testirajte svoje znanje

Autor: Poslovni.hr , 28. rujan 2021. u 13:29
Foto: Hrvatski autoklub/screenshot

Dobro razmislite o svakom i klikom miša ili prstom na pametnom telefonu označite kvadratić s odgovorom za koji mislite da je točan (negdje je potrebno selektirati i više odgovora).

Hrvatski autoklub vam je pripremio online test u kojem možete testirati poznavanje prometnih propisa. Test je u potpunosti anoniman, njegovi rezultati nigdje se ne pohranjuju, a cilj je, kao i uvijek, podizanje razine prometne sigurnosti.

U ovom testu imate deset pitanja. Dobro razmislite o svakom i klikom miša ili prstom na pametnom telefonu označite kvadratić s odgovorom za koji mislite da je točan (negdje je potrebno selektirati i više odgovora). Na kraju pritisnite Podnesi i saznajte rezultate. Ako niste točno odgovorili na sva pitanja, ponovite prometno gradivo.

Test se nalazi na ovom linku.

Komentari (1)
Pogledajte sve

U Americi ne postoje autoškole, polaganje vozačkog je samo praktični dio. A imaju tri put imanje prometnih nesreća i smrtno stradalih na cestama. Dakle nije do izmišljanja glupih pitanja i postavljanja gomilu pravila, već do kulture koja većinom proizlazi iz kućnog odgoja, a i do infrastrukture. Kod nas uvijek sve na papiru mora štimati, i kvaliteta ceste i kvaliteta projekta cesta, i urbanistički planovi i vozačka dozvola… a u stvarnosti izgleda kao da se luđaci voze po džungli.

New Report

Close