Hrvatski brend Dawg swag uskoro i na inozemnim tržištima

Autor: Marta Duić , 09. studeni 2016. u 14:26
Maja Cvetković i Viktorija Šebalj, začetnice Dawg Swaga

Osim nove kolekcije ogrlica, povodaca i modnih dodataka za pse, najavljena je i nova kolekcija kabanica koja istovremeno štiti i grije.

Hrvatski brend Dawg Swag predstavio je novu kolekciju ogrlica, povodaca i modnih dodataka za pse. Posebnost ove kolekcije očituje se u modularnosti proizvoda, odnosno mogućnošću njihove personalizacije, čime vlasnici pasa od sada mogu izraziti individualnost i kroz proizvode za svoje ljubimce.

Jedan proizvod na 18 načina
Kako kažu Maja Cvetković i Viktorija Šebalj koje stoje iza ovog brenda, okosnica nove kolekcije su ekskluzivne ogrlice i povodci, koji jednostavnom zamjenom modnih dodataka dobivaju potpuni novi izgled tako da se jedna ogrlica može nositi u čak osamnaest kombinacija. Svaka ogrlica se sastoji od ukrasne trakice u boji, koja se može skinuti i zamijeniti, ili ukrasnim trakicama u drugim bojama ili modnim dodacima, poput mašnica i kravata.  Uz to, Dawg Swag povodac također se može personalizirati prema željama vlasnika. Naime, povodac se sastoji od pomične ručke, čijom se zamjenom s drugom ručkom u boji dobiva potpuno novi proizvod.  

Osim klasičnog povodca, tu je Dawg Swag narukvica, namijenjenu vlasnicima pasa, koja ujedno služi i kao zamjena ručke za povodac. Dovoljno je pričvrstiti povodac za narukvicu i krenuti u šetnju. Mislile su i na detalje i na to da ljubimac bude modno usklađen od njuške do repa stoga je Dawg Swag u ponudu uvrstio i stilizirane kožne torbice, koje služe kao držač za vrećice ili pak torbica za poslastice. Cvetković nam je otkrila kako su trenutno u pregovorima s inozemstvom, a ovaj novi asortiman planiraju uvrstiti i u domaće koncept trgovine zbog ekskluzivnosti samih ogrlica i dodataka iz linije.Cvetković ističe i kako su svi Dawg Swag proizvodi ručni rad, proizvedeni u Hrvatskoj te rađeni od najkvalitetnije talijanske kože, čime su osigurale kvalitetu i izdržljivost proizvoda. Ogrlice i povodci dolaze u dvije boje, crnoj i bež, dok su modni dodaci, kojima se proizvodi mogu stilizirati, dostupni u rozoj, plavoj, crvenoj i žutoj boji. 

Uskoro još noviteta
"Uskoro na tržište izlazimo i s kabanicama za pse za koje smo tražile materijal više od godinu dana i sada smo konačno pronašle idealan koji je izvana impregniran i štiti, a iznutra mekan da vašem ljubimcu bude ugodno. Reakcije svih koji su ih dosad vidjeli su i više nego sjajne, a prodaja proizvoda koje smo do sada ponudile tržištu, kontinuirnao raste", poručuje Maja Cvetković, vlasnica Dawg Swaga.

Komentari (1)
Pogledajte sve

dakle psi danas zive kao lordovi

New Report

Close