Cineplexx osvaja Makedoniju

Autor: Poslovni.hr , 21. studeni 2012. u 15:33
Cineplexx

Najveći kino prikazivač u regiji, Cineplexx, od ovoga tjedna osvaja i Makedoniju! U četvrtak, 22. studenog svoja vrata otvara prvo multipleks kino u Skopju, u sklopu trgovačkog centra „Skopje City Mall“. Zajedno s partnerima MCF Films i Continental film, Cineplexx Skopje otvorit će se s filmom Skyfall, priopćeno je iz Cineplexxa.

Multipleks s devet dvorana, ukupnog kapaciteta preko 1400 sjedala opremljen je najmodernijom ditigalnom i 3D tehnologijom (Real D) te s uvjerljivo najvećim platnima u zemlji. Sve dvorane sastoje se od najudobnijih sjedala, a najveće platno dimenzija je 14×7,6 metara u dvorani s kapacitetom preko 300 mjesta. „Naš cilj je pružiti jedinstveno filmsko iskustvo Makedoncima zbog kojeg će se rado vraćati u kina. To ćemo postići svojom najmodernijom digitalnom tehnologijom, najudobnijim mogućim sjedalima u svim dvoranama i prikazivanjem najvećih blockbustera“, izjavio je  Christian Langhammer, predsjednik Uprave tvrtke Cineplexx International.

Otvaranjem Cineplexxa Skopje, tvrtka Cineplexx International će proširiti svoju kino mrežu na još jednu državu regije pa će tako sveukupno imati 42 multipleksa rasprostranjena u Austriji, Italiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji ukupnog kapacitata 271 kino dvorane i preko 53 tisuća sjedala. 

Komentirajte prvi

New Report

Close