Centar poslovne glazbe: ‘Korištenjem naše glazbe klijenti mogu uštedjeti’

Autor: Sponzorirani članak , 31. siječanj 2013. u 11:50
Thinkstock

CPG (Centar poslovne glazbe) tvrtka je koja se bavi proizvodnjom glazbe različitih stilova, i iznajmljivanjem javnim prostorima, bez naknada za kolektivnu zaštitu npr. Zamp, Gema, Sokoj, Sazas.

CPG (Centar poslovne glazbe) tvrtka je koja se bavi proizvodnjom glazbe različitih stilova, i iznajmljivanjem javnim prostorima, bez naknada za kolektivnu zaštitu npr. Zamp, Gema, Sokoj, Sazas.

Evo kako Josip Valentić, jedan od vlasnika CPG-a, opisuje svoj biznis:

Mi se bavimo skladanjem t.j. proizvodnjom glazbe i njezinim iznajmljivanjem javnim prostorima. Temelj za naše poslovanje je da korištenjem naše glazbe klijenti mogu uštedjeti značajne iznose za izvođenje glazbe u svojem prostoru.

 „ Brini se za cente pa će se dolari pobrinuti sami za sebe“, recept je za stjecanje bogatstva američkog magnata Andrewa Carnegieja.

Također za svakog klijenta od tisuća minuta naših skladbi, reklamnih materijala koje klijent posjeduje, jingleova i različitih drugih obavijesti možemo iskreirati njegov interni radio program. Nakon višegodišnjeg iskustva i rada u velikom koncernu za koji sam napravio nekoliko internih trgovačkih radio stanica, odlučio sam svoja iskustva ponuditi i svim drugim zainteresiranima. Prošle godine smo otvorili i predstavništvo u Njemačkoj gdje počinjemo poslovati , a polovicom ove godine ćemo početi raditi i u Srbiji.

Klijenti naš program mogu slušati koristeći naš Live Sream sustav, te bez ikakvih dodatnih ulaganja u svom prostoru mogu imati svoju radio stanicu, bez plaćanja kolektivnih zaštita (Zamp), pretplate i drugih parafiskalnih troškova koji opterećuju vlasnike poslovnih prostora. Svim zainteresiranima nudimo besplatno slušanje naših pjesama, ukoliko im se naša dijela dopadaju tek onda sklapamo ugovor.

Budući smo istupili iz udruga za kolektivnu zaštitu, sami se bavimo zaštitom naših glazbenih dijela. Primjena naše glazbe je ugodna glazbena podloga unutar različitih javnih prostora, no naša se glazba koristi za različite reklamne spotove, filmove i slično. Naši skladatelji u tonskom studiju u Zagrebu, svakodnevno skladaju, snimaju i produciraju različite pjesme.
 

New Report

Close