Bračni par u Zagrebu dobio gotovo dva milijuna eura: ‘Bio sam potpuno smiren…’

Autor: Poslovni.hr , 23. lipanj 2023. u 14:16
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Dobitak će podijeliti s obitelji, a to je ono što ih najviše i veseli.

Na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigao je zagrebački bračni par koji je u 47. kolu Lota 7 osvojio Jackpot u iznosu 1.834.913,50 €. Sretni supružnici kažu kako zajednički igraju omiljenu igru, no svatko ima svoju ulogu.

“Uglavnom ja biram brojeve, a suprug uplaćuje”, rekla je nasmijana igračica i dobitnica ovog milijunskog iznosa koja priznaje da ima “svoje brojeve”, no suprug je taj koji odlazi na prodajno mjesto kako bi listić i uplatio. Na pitanje kako su saznali za dobitak, odgovor je dao suprug.

“Čekao sam Ligu prvaka i usput pogledao izvlačenje. Nisam bio siguran u izvučene brojeve jer ipak ih je supruga birala, no kad sam vidio da je glavni dobitak osvojen te da je listić uplaćen na prodajnom mjestu gdje sam i ja uplatio, išao sam pogledati potvrdu. Moram priznati da sam tog trena bio potpuno smiren”, izjavio je dobitnik koji je pravo uzbuđenje i navalu adrenalina osjetio tek dan kasnije, kad se sve slegnulo.

“Jednom sam na Lotu 7 osvojio šesticu i čini mi se da sam tada otpočetka bio uzbuđen zbog dobitka, vjerojatno zato što sam razmišljao zašto nisam dobio sedmicu”, rekao je kroz smijeh igrač kojem se ovog puta želja ostvarila. Dobitak će podijeliti s obitelji, a to je ono što ih najviše i veseli.

“Već smo napravili sve planove i sve ostaje unutar obitelji i naše djece. Sretni smo da im možemo pomoći u rješavanju njima bitnih stvari i da uz pomoć ovog dobitka mogu lakše krenuti u život”, rekli su dobitnici uz poruku da idu uplatiti Eurojackpot.

Komentirajte prvi

New Report

Close