Vinarija Jakopić predstavila je ovih dana u zagrebačkom hotelu International Business etikete sorti pušipel, graševina, rajnski rizling, sauvignon, silvanac zeleni i muškat žuti. Ova obiteljska vinarija ima 88.000 loza koje obuhvaćaju šest bijelih i tri crne sorte. Uz vinski biznis vlasnici su je i poznatog međimurskog restorana Trebotz u kojem uz lokalne specijalitete plasiraju i veći dio proizvedenog vina. Trenutno oba biznisa zapošljavaju 20 ljudi.
sve u krugu 15 kilometara
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Dobra,besplatna,reklama!
Uključite se u raspravu