10 najprivlačnijih zemalja za umirovljenički život

Autor: Poslovni.hr/Hina , 05. siječanj 2013. u 11:07
Thinkstock

Sa svojim niskim troškovima života, ugodnom klimom i niskim cijenama imovine, Ekvador je petu godinu za redom proglašen najboljim odredištem za umirovljenički život Amerikanaca i Kanađana.

Sa svojim niskim troškovima života, ugodnom klimom i niskim cijenama imovine, Ekvador je petu godinu za redom proglašen najboljim odredištem za umirovljenički život Amerikanaca i Kanađana.

U redovnom godišnjem istraživanju portala IternationalLiving.coma, Ekvador je po peti put dobio najviše ocjene za umirovljenički život. Na drugom mjestu je Panama, a dalje slijede Malezija, Meksiko i Kostarika. "Mislim da je ta kombinacija gostoljubivosti, ugodne klime, niskih troškova i relativne blizine SAD-u najbolji umirovljenički paket koji Amerikanci i Kanađani mogu dobiti", kazao je urednik portala Dan Prescher.

Istraživanje je temeljeno na sljedećim faktorima: troškovima života, klimatskim uvjetima, cijenama imovine, zdravstvenom skrbi, lakoćom integriranja umirovljeničkom infrastrukturom i načinima zabave te posebnim beneficijama za umirovljenike. U deset najprivlačnijih zemalja za umirovljenički život još su se uvrstili Urugvaj, Kolumbija, Španjolska, Tajland i Malta.

Komentari (4)
Pogledajte sve

http://www.youtube.com/watch?v=skB_o1DCsa4

Ja ne razumijem ovu rečenicu: “Istraživanje je temeljeno na sljedećim faktorima: troškovima života, klimatskim uvjetima, cijenama imovine, zdravstvenom skrbi, lakoćom integriranja umirovljeničkom infrastrukturom i načinima zabave te posebnim beneficijama za umirovljenike.” Je li to netko pročitao, ili je samo lektor intervenirao na pola, a pola je ostalo iščašeno?

Mirogoj bb. Smještaj i tišina zagarantirani, dok imate love da plaćate najamninu.

U suprotnom Vas izvade, usitne i bace u zajedničku rupu.

Treba osloboditi rake za ove dođoše kaj imaju love, a žele biti mrtvi na nivou.

Kao da je važno, kad ti je duh potpuno na drugom mjestu.

lp

New Report

Close