Wolt u Hrvatskoj ima novu uslugu, evo kako do besplatne dostave i dodatnih ušteda

Autor: Poslovni.hr , 02. listopad 2023. u 11:03
Wolt

Wolt Hrvatska, vodeća digitalna platforma za dostavu, lansirala je novu uslugu Wolt+ kojom korisnicima osigurava besplatnu dostavu uz mogućnost besplatnog otkazivanja, a onima koji osobno preuzmu svoju narudžbu u odabranom restoranu ili trgovini vraća 5% vrijednosti preuzete narudžbe.

Wolt+ usluga uz mjesečnu pretplatu od samo 2.99€ korisnicima platforme donosi neograničen broj besplatnih dostava iz najboljih restorana i trgovina unutar definirane zone uz brojne ekskluzivne ponude. Minimalna narudžba za dostave iz restorana pritom iznosi 8.50€ te 20€ za narudžbe iz trgovina, a usluga je dostupna Wolt korisnicima u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Dodatna pogodnost je što platforma prilikom aktiviranja nove Wolt+ usluge svakom korisniku daruje 30 dana besplatnog korištenja.

Osim besplatnih dostava za svaku od svojih narudžbi putem platformi korisnici Wolt+ usluge imaju mogućnost i dodatne uštede. Za sve narudžbe koje realiziraju preko Wolt platforme i sami ih preuzmu u odabranom restoranu ili trgovini, Wolt na račun korisnika vraća 5% od ukupnog iznosa narudžbe koji je zatim moguće iskoristiti prilikom sljedeće narudžbe. Također, otkazivanje narudžbe u Wolt+ programu u svakom trenutku je potpuno besplatno i bez dodatnih naknada.

Komentirajte prvi

New Report

Close