VIDEO: Obišli smo novi zagrebački ‘Z’ šoping centar tjedan dana prije otvorenja

Autor: Poslovni.hr , 18. kolovoz 2021. u 10:24
Foto: Poslovni.hr

Na više od 75.000 četvornih metara bruto zakupne površine u Španskom će se smjestiti više od 60 trgovina.

Za malo više od tjedan dana, točnije 26. kolovoza u Španskom se otvara novi veliki zagrebački šoping centar, a mi smo snimili kako izvana izgleda netom prije otvaranja.

Kako smo ranije pisali, investitor je tvrtka Sensa Nekretnine, a dosad su, kažu, u ovaj projekt investirali više od 620 milijuna kuna te najavljuju kako će se njegovom realizacijom otvoriti 500 radnih mjesta.

Video: Poslovni.hr

“Zagrepčani dobiti novi tip šoping centra kakvog nema ni u regiji”, poručuju napominjući kako je Z centar već osvojio nagradu ‘European Property Awards 2020-2021’ u kategoriji najboljeg projekta trgovačkih nekretnina u Hrvatskoj.

Na više od 75.000 četvornih metara bruto zakupne površine u Španskom će se smjestiti više od 60 trgovina, a popunjenost centra već je na 90 posto

Dva dječja igrališta, sportski teren na krovu i vanjski grijani trg koji povezuje trgovački centar ‘Sjever’ i retail park ‘Jug’, samo su dio posebnosti centra. “Kad se odlučivalo o lokaciji Z centra prevagnuo je podatak Državnog zavoda za statistiku prema kojem u radijusu 15 minuta vožnje od ovog objekta živi više od 350.000 ljudi.

Komentirajte prvi

New Report

Close