Većinski vlasnik pulske Arene otvorio novi hotel u Amsterdamu

Autor: Marija Crnjak , 14. listopad 2019. u 15:10
Hotel Park Plaza Vondelpark, Amsterdam

Nakon ulaganja više od 113 milijuna eura na ključnim tržištima, u planu je ulaganje još oko 340 milijuna eura u nove projekte Art’otel London Hoxton i Art’otel New York.

Nizozemska PPHE Hotel Group,  većinski vlasnik hrvatske kompanije Arena Hospitality Group, otvorila je novi hotel Park Plaza Vondelpark u Amsterdamu, u koji je uložila 10 milijuna eura. Hotel ima 102 sobe, a uskoro će dobiti novi restoran i bar, kao i teretanu, privatni vrt i prostorije za sastanke.

Ovim ulaganjem PPHE je zaključio višegodišnji investicijski ciklus od više od 113 milijuna eura na ključnim tržištima, uključujući hrvatsko.

"Ovaj hotel, smješten u izuzetno poželjnom amsterdamskom kvartu Oud-Zuida, savršeno nadopunjuje našu snažnu ponudu u gradu, uz naše hotele Park Plaza Victoria Amsterdam koji smo preuredili 2018. godine,  te Art'otel Amsterdam “, izjavio je predsjednik uprave PPHE Hotel Group Boris Ivesha, ujedno predsjednik Nadzornog odbora Arene.

Najavio je ujedno da očekuju da će potrošiti još oko 340 milijuna eura na nove projekte poput Art'otela London Hoxton i Art'otel New York. Kako je poznato, kompanija je prošlog proljeća najavila prvi Art'otel izvan Europe.

Arena Hospitality Grupa osim upravljanja i razvijanja vlastitog brenda Arena Hotels & Apartments i Arena Campsites, kroz PPHE Hotel Group Limited kao većinskog vlasnika ima ekskluzivno pravo upravljanja i razvoja međunarodnog brenda Park Plaza u 18 zemalja Srednje i Istočne Europe te upravljanje brendom art’otel. Kompanija je ovog proljeća kupila Hotel 88 Rooms u Beogradu zvjezdice u Beogradu "88 Rooms" za 47 milijuna kuna.

Komentari (1)
Pogledajte sve

ne može proć članak a da se bar malo ne spomene srbija i komšiluk. jbla vas više srbija.

New Report

Close