Promjene u Leadership timu A1 Hrvatska

Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2019. u 12:11
Foto: Borna Filić / Pixsell

‘U protekle dvije godine postali smo kao kompanija predvodnici digitalne transformacije na tržištu i u A1 grupi uz jaku podršku odjela ljudskih potencijala.’

Ivan Skender će uz svoju postojeću poziciju člana Leadership tima u A1 te glavnog direktora za poslovnu transformaciju preuzeti i funkciju glavnog direktora za ljudske potencijale i korporativne komunikacije. Dosadašnji član Leadership tima i glavni direktor za ljudske potencijale i korporativne komunikacije Ivan Bartulović, nakon dvije i pol godine, odlučio je nastaviti svoju karijeru izvan A1 Grupe.

U protekle dvije godine postali smo kao kompanija predvodnici digitalne transformacije na tržištu i u A1 grupi uz jaku podršku odjela ljudskih potencijala. Zahvaljujem Ivanu Bartuloviću na angažmanu i trudu u pozicioniranju kompanije kao jednog od najpoželjnijih poslodavaca na tržištu. Ivan Skender sa svojim odličnim rezultatima u formiranju potpuno novog sektora u kompaniji, sveobuhvatnim projektom digitalne transformacije te vrlo uspješnim vođenjem projekta rebrandinga u protekloj godini, zasigurno će nastaviti s pozicioniranjem A1 Hrvatska kao digitalne kompanije, rekao je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave A1 Hrvatska.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bez veze rebranding.

New Report

Close