GALERIJA: Ovako izgleda prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica

Autor: Marija Crnjak , 14. srpanj 2014. u 11:32
Hotel Bellevue, Mali Lošinj

Rekonstrukcija Hotela Bellevue koštala je više od 50 milijuna eura i najveća je dosadašnja pojedinačna investicija Jadranka grupe.

Prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, Bellevue, otvoren je za goste nakon rekonstrukcije vrijedne više od 50 milijuna eura, objavila je Jadranka grupa u čijem sastavu posluje hotel. Hotel Bellevue najveća je do sada pojedinačna investicija Jadranka grupe, ali i ulaganje koje stvara ključnu pretpostavku za prerastanje Lošinja u vodeću destinaciju vitalnosti i luksuza, ističu u kompaniji koju je početkom godine preuzeo ruski vlasnik odnosno tvrtka Beta ulaganja.

Obnovom Hotela Bellevue na razinu od pet zvjezdica započeo je investicijski ciklus u zoni Čikat, najluksuznijoj zoni na otoku Lošinju koja će biti okosnica cjelogodišnjeg turizma otoka. Hotel Bellevue ima ukupno 185 soba i 21 apartman te će se promovirati kao destinacija za cjelogodišnji odmor. Arhitektonsko rješenje Hotela Bellevue potpisuje studio Rusan Arhitektura iz Zagreba, dizajn soba radila je tvrtka Arta-Projektiranja, dok dizajn rasvjete potpisuje Dean Skira, a hortikulturno projektiranje napravila je tvrtka Dionaea vrtovi. Izvođač građevinskih radova bila je tvrtka Radnik Križevci.

U dodatne sadržaje Hotela ulaze i prijevoz gostiju posebnim avionom, a Grupa je već najavila ulaganje u lošinjski aerodrom u iznosu od 30 milijuna eura. 

Komentirajte prvi

New Report

Close