Kaufland obavještava kupce: Povlači se vrlo opasan proizvod

Autor: Poslovni.hr , 17. veljača 2020. u 09:41
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Za daljnje informacije ili u slučaju problema s povratom gore navedenog proizvoda, kupci se mogu obratiti korisničkoj službi.

Na web stranicama Kauflanda, obavještava se kako tvrtka FAST ČR a.s. po zaključku procjene rizika po kojem je procijenjeno da se radi o vrlo opasnom proizvodu za korisnike, moli kupce koji su kupili Yenkee Univerzalni adapter za prijenosno računalo Yenkee YAU 90111 (LOT: 90111 01 19 ****) da vrate proizvod na prodajno mjesto na kojem je proizvod kupljen gdje će dobiti puni povrat kupovnog iznosa.

Povlačenje predmetnog proizvoda s tržišta vrši se po rješenju dodatnog ispitivanja, zbog procijenjene opasnosti za život i zdravlje korisnika koju može izazvati jer ne udovoljava bitnim elementima sigurnosnih zahtjeva za električnu opremu namijenjenu za uporabu u određenim naponskim granicama.

Kupci mogu vratiti univerzalni adapter za prijenosno računalo Yenkee YAU 90111 u trgovine u kojima su kupili proizvod te zatražiti povrat novca. Za daljnje informacije ili u slučaju problema s povratom gore navedenog proizvoda, kupci se mogu obratiti korisničkoj službi tvrtke na adresu e-pošte: info@yenkee.cz ili na prodajno mjesto gdje je proizvod kupljen.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Zar to nije TREBALO biti VEĆ ISPITANO prije nego li je došlo na policu ?

Kakve su kazne za ovo ?

New Report

Close