I HUP Zagreb se uključio u program ureda iz hotela, saznali smo što nude

Autor: Marija Crnjak , 13. studeni 2020. u 12:05
Hotel Westin

Westin i Sheraton nude dvije opcije, Stay Pass i Day Pass, kao dio Marriottova programa „work anywhere“.

Kroz sudjelovanje u globalnom programu najveće svjetske hotelske grupacije Marriott International, pod čijim brendovima posluju Hotel Westin i Sheraton, i Maistra se u svojim zagrebačkim hotelima HUP Zagreb uključila u rastući trend dnevne ponude ureda u hotelu. Konkretno, Westin i Sheraton nude dvije opcije, Stay Pass i Day Pass, kao dio Marriottova programa „work anywhere“, doznajemo u HUP-u Zagreb.

Program Stay Pass uključuje noćenje s doručkom u jednoj od soba ili apartmana, ranu prijavu (6:00) i kasnu odjavu iz hotela (18:00), besplatan pristup maloj sobi za sastanke, uz poludnevnu upotrebu, kavu dobrodošlice, čaj ili svježi organski sok, privatni radni prostor (stol i stolica), poboljšani Wi-Fi i povezanost, bocu vode i kredita za potrošnju u restoranima i barovima u vrijednosti 10 dolara. Gosti u okviru ovog programa imaju besplatan pristup bazenu, spa i fitnessu u Westinu.

Oba hotela nude i program Day Pass, u Westinu s uredom s pogledom u dvorani Sljeme na 17. katu, a u Sheratonu u dvoranama Madrid. Nude i pakete za više dana, uz gratis parking, korištenje poslovnog centra hotela, ručak te osvježavajuće zdrave sokove i grickalice tijekom čitavog dana za jačanje imuniteta. Ukupna cijena paketa Day Pass 560 kn za 1 dan, 1.400 kn za trodnevni najam te 2.600 kn za sedmodnevni najam, s tim da Day Pass za više dana nije potrebno iskoristiti u kontinuitetu.

Komentirajte prvi

New Report

Close