Globalni izazov za zdravije sutra – priključite se Samsung “Together Challenge” akciji hodanja

Autor: Promo , 21. kolovoz 2023. u 15:18
Foto: Samsung

U Hrvatskoj, globalni izazov će putem svojih društvenim mreža podržati influenceri Filip Dejanović i Rafaela Seba.

Tvrtka Samsung Electronics najavila je početak globalnog izazova pod nazivom “Together Challenge”. Izazov će trajati od 22. do 31. kolovoza, a ideja je motivirati što veći broj korisnika na usvajanje zdravih navika i prakticiranje kretanja radi osobnog zdravlja. Korisnici se globalnom izazovu mogu priključiti putem Samsung Health aplikacije1, a svi oni koji ispune cilj od 100 tisuća koraka u 10 dana trajanja izazova, osvojit će popust. U Hrvatskoj, globalni izazov će putem svojih društvenim mreža podržati influenceri Filip Dejanović i Rafaela Seba.

Putem Samsung Health aplikacije, korisnici mogu pristupiti globalnom izazovu putem obavijesti unutar glavnog izbornika. Nakon uvodnog prozora s uputama i pravilima, pokreće se izazov koji će kroz 10 dana brojati njihove korake. Aplikacija će bodriti korisnike te ih obavijestiti kada ispune određeni broj koraka, a unutar nje mogu pronaći savjete za vježbanje kao i druge izazove. Aplikacija također nudi mogućnost povezivanja na pametni sat, a sada uz najnoviju Galaxy Watch6 seriju korisnici mogu još detaljnije pratiti svoje zdravlje. Kada korisnik ispuni zadani cilj od 100 tisuća koraka, Samsung Health će ga automatski obavijestiti i udijeliti mu kupon od 10% za online kupovinu najnovijeg Galaxy Watch6 pametnog sata.

Samsung Electronics ne samo da potiče svoje korisnike u usvajanju zdravih navika koje su danas izuzetno važne, nego aktivno stvara inovacije koje im omogućavaju da tehnologiju iskoriste za svoj osobni boljitak.

Kao pomoć u savladavanju zdravijih navika, najnoviji Samsung Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic modeli pametnih satova koji pomažu korisnicima stvoriti zdrave navike ne samo danju, nego i noću. Uz elegantni dizajn s kojim će se ponositi svaki vlasnik, Galaxy Watch6 serija donosi snažne performanse i sveobuhvatne zdravstvene mogućnosti. Nova serija sada omogućava detaljniju analizu spavanja s unaprijeđenim savjetodavnim funkcijama, a ujedno donosi i novu značajku personalizirane zone srčanih otkucaja koja analizira fizičke sposobnosti korisnika i prema tome sugerira pet optimalnih razina intenziteta trčanja. Osim toga, zasloni novih modela sada su veći i živopisniji, a baterija traje dulje uz mogućnost brzog punjenja u samo osam minuta.

Dobiveni popust, nakon što korisnici ispune cilj „Together Challenge“ kampanje, moguće je iskoristiti u Samsung online trgovini od 1. do 9. rujna. Više informacija o globalnom izazovu i pravilima proučite na sljedećoj poveznici.

1Aplikacija je dostupna na Samsung Galaxy pametnim telefonima. Za ostale uređaje, treba se provjeriti dostupnost aplikacije.

Komentirajte prvi

New Report

Close