ZŠEM bal okupio akademsku i poslovnu zajednicu

Autor: Promo , 22. prosinac 2022. u 12:47
Foto: ZŠEM

ZŠEM bal je svečano događanje koje okuplja ZŠEM zajednicu; studente, alumne, poslovnu zajednicu, roditelje, profesore, zaposlenike i prijatelje škole s ciljem prikupljanja sredstava za donaciju Zakladi Ivana Hodak.

U subotu 10. prosinca ove godine u Kristalnoj dvorani Hotela Westin Zagreb održan je šesti po redu ZŠEM bal. ZŠEM bal je svečano događanje koje okuplja ZŠEM zajednicu; studente, alumne, poslovnu zajednicu, roditelje, profesore, zaposlenike i prijatelje škole s ciljem prikupljanja sredstava za donaciju Zakladi Ivana Hodak.

“U jubilarnoj 20-oj obljetnici postojanja, zaista smo ponosni na donacije Zakladi Ivana Hodak kojima je ZŠEM osigurao više od 110 stipendija, a koje su stipendistima omogućile iznimnu kvalitetu visokog obrazovanja te razvoj vještina i kompetencija tijekom studija. Ponosni smo na rezultate naših stipendista i neizmjerno smo sretni i zadovoljni što smo zajedničkim snagama i ove godine prikupili značajna sredstva za donaciju Zakladi Ivani Hodak. Sva dobit od ZŠEM bala i ove će godine biti uložena u stipendije za nadarene i potrebite studente putem Zaklade Ivana Hodak”, ističe Marija Oblaković, voditeljica marketinga Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Na ZŠEM balu obnavljaju se stari kontakti i stvaraju novi, sklapaju se prijateljstva i započinju poslovni poduhvati. Bal je događanje na kojemu se povezuju generacije studenta i alumnija čime se jača ZŠEM zajednica i što doprinosi daljnjem razvoju Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Da je to zaista tako pokazao je i ovogodišnji ZŠEM bal okupivši 480 sudionika sa zajedničkim ciljem, mijenjanje sudbine barem jednog čovjeka što je moto Zaklade Ivane Hodak.

Među sudionicima ZŠEM bala bili su i njegova ekscelencija gospodin Raj Kumara Srivastava, dekan Mato Njavro, predsjednik Upravnog vijeća Đuro Njavro, direktor Zoran Barac, prodekanice Ljerka Mintas Hodak, Maja Martinović i Karmela Aleksić Maslać, prodekani Boris Podobnik i Goran Oblaković, predstavnici Programskog savjeta ZŠEM-a Valentina Antill, Iva Vukina, Alan Đurić, Ivan Bartulović i Marko Nožica, profesori i suradnici te djelatnici, partneri, uvaženi alumni, studenti, roditelji i prijatelji.

Za zabavu na 6. ZŠEM balu pobrinuli su se ZŠEM talenti: Martin Kutnar, Stefany Žužič, Anja Bakula, Zvonimir Krajač i Plesni studio Bevel uz pratnju profesora Mateja Nakića na gitari i Hrvoja Maljka na klaviru.

Pogledajte atmosferu sa 6. ZŠEM bala 

Vrijednu tombolu za sve sudionike omogućili su Croatia Airlines, Hotel Ikador, Jadranski luksuzni hoteli te restorani Takenoko i Pod Zidom. Dekoraciju cijelog događanja osigurao je Cvit Happens, a kako bi sve ostalo dokumentirano pobrinuo se Photobootique sa svojim photo i 360 video boothom.

“Zahvaljujemo sponzorima, Aircash, Cvit Happens, Kaufland Hrvatska k.d., Regal Chivas, Croatia Airlines, Vindija, Coca-Cola HBC, Adriatic Luxury Hotels, Httpool, Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa, Photo Bootique, Jamnica, Takenoko i Pod Zidom bistro koji su pomogli u organizaciji 6. ZŠEM bala te svim uzvanicima koji su svojim dolaskom uveličali naše događanje i potpomogli u ostvarenju našeg cilja”, ističe Marija Oblaković, voditeljica marketinga Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Pogledajte tko je sve bio na ZŠEM balu 

New Report

Close