FOTO: Stigao je novi IKEA katalog, provjerite zašto je ovogodišnje izdanje posebno

Autor: Poslovni.hr , 19. kolovoz 2020. u 11:43
FOTO: Press

Osim što je prikladniji i pristupačniji, digitalni katalog nudi još kreativnija rješenja i profesionalne savjete za pretvaranje bilo koje kuće u dom iz snova.

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga jubilarno je – njime se obilježava 70. rođendan ove publikacije, i stigao je! Da bi ga učinili posebnim, iz IKEA-e kažu da su ga pretvorili u inspirativni priručnik pun savjeta prilagođenih raznim budžetima, ali i praktičnih ideja, novih uzbudljivih proizvoda te poznatih favorita, a sve u novom i poboljšanom digitalnom formatu.

“Kako bismo uskladili stalno mijenjajući način života i potrebe ljudi u ovom digitalnom dobu, pretvorili smo naš katalog u digitalni priručnik, jednostavan i uvijek dostupan bilo kome, u bilo kojem trenutku, i na svakom mjestu. Olakšan mu je pristup, kao i njegovo spremanje, što je posebno korisno u malim životnim prostorima.

Svaku smo stranicu ispunili onim što je bio temelj našeg asortimana svih ovih godina – predmeti koji mogu značajno promijeniti svakodnevni život. IKEA katalog 2021. prepun je nadahnuća i savjeta o tome kako domove diljem svijeta učiniti ugodnijim, pametnijim, održivijim i ljepšim za sve divne ljude koji žive u njima.

Osim što je prikladniji i pristupačniji, digitalni katalog nudi još kreativnija rješenja i profesionalne savjete za pretvaranje bilo koje kuće u dom iz snova. Ovaj prošireni virtualni priručnik dizajniran je tako da inspirira svakoga u bilo kojem trenutku i na svakom mjestu, čime se korisničko iskustvo kataloga diže na novu razinu. Nove značajke poput hot-spotova na proizvodima prikazanima na fotografijama jamče više integrirano i olakšano iskustvo kupovine”, kažu u objavi.

Ove godine se neće distribuirati na adrese domaćinstava, ali možete ga vidjeti OVDJE.

“Ova odluka predstavlja značajan korak u smjeru ostvarenja vizije tvrtke IKEA o potpuno klimatski pozitivnoj do 2030. godine, istovremeno pružajući neograničenu podršku svima, u bilo koje doba, u preobražavanju svakodnevnog života kod kuće.

Izuzetno popularna tiskana verzija kataloga od 1. rujna besplatno će se moći preuzeti u robnoj kući IKEA u Zagrebu”, naveli su.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close