TOP brendovi
ENNA&PPD grupa

Filozofija uspjeha – stabilnost, povjerenje i neprestano učenje!

Odgovornost Investiranje u domaće gospodarstvo i društvo te projekte koji populariziraju znanost i kulturu. Ulaganjem …
Poslovni.hr
29. svibanj 2020. u 12:03

ENNA & PPD grupa u svojem je poslovanju usmjerena na hrvatsko gospodarstvo i društvo te u njega značajno investira. U svim segmentima poslovanja grupa se orijentira na suradnju s hrvatskim tvrtkama i proizvođačima te o njoj osobito vodi računa u svim dijelovima poslovnih procesa, od najmanjih do onih vrlo značajnih.

Kao hrvatska kompanija koja osim u Hrvatskoj posluje diljem Europe, a intenzivno od susjedne Slovenije i Mađarske do Švicarske, svojim uspješnim poslovanjem i rastom na europskim tržištima dokazuje da su stabilan i pouzdan partner. Suradnju sa svim svojim partnerima temelje na povjerenju i kvaliteti, težeći dugoročnim odnosima. Ulaganjem u svoje zaposlenike i njihova znanja razvijaju stručnjake koji doprinose njihovu uspjehu. Neposrednost u komunikaciji, okretnost i brzina reagiranja i odlučivanja u svakodnevnom radu prometnula ih je u jednu od uspješnijih grupacija u hrvatskom poslovnom okruženju.

Društveno odgovorno poslovanje kao jedan od imperativa

Posluju na B2B tržištu, ali značajnim ulaganjem u zajednicu potvrđuju uvjerenje o važnosti društveno odgovornog poslovanja. Poznato je da ulažu i u hrvatski sport, od Rukometnoga kluba PPD Zagreb, do Ženskoga odbojkaškoga kluba ENNA Vukovar. Suradnja s tim klubovima temelji se na njihovim rezultatima, ali i potencijalu koji se ogleda u predanosti rada s mladima putem svojih sportskih akademija te time njihovu doprinosu kvaliteti života zajednice u kojoj djeluju.

Osim sporta, ponosno podupiru projekte koji populariziraju znanost te umjetničke festivale i nezavisna kazališta. Posljednjih nekoliko godina, izgradnjom kapaciteta i mogućnosti uključuju se u brojne akcije hrvatskih medijskih kuća, od podupiranja različitih konferencija do projekata popularizacije energetskih, ali i drugih društveno važnih tema kao što su obrazovanje i znanost, kultura i umjetnost. Svjesni iznimne važnosti jakih i nezavisnih medija, u ovom za medije osobito neugodnom razdoblju, podržavaju brojne društveno odgovorne projekte medija iako nemaju poveznica s područjem njihovog poslovanja.

Istodobno, kao grupacija uslijed aktualne zdravstvene krize uključili su se u pomoć hrvatskim bolnicama i civilnoj zaštiti doniravši sredstva i opremu vrijednu 6.400.000 kuna.

Njihova Zaklada Novo sutra upravo je, četvrtu godinu za redom, raspisala natječaje za stipendiranje slavonskih studenata te nove razvojne projekte. Kao i proteklih, i ove se godine najviše orijentira na znanost i mlade. U protekle tri godine, putem Zaklade u zajednicu su kroz stipendije i projekte uložili više od tri i pol milijuna kuna.

Energia naturalis nastavit će osnaživati vlastite kapacitete i ulagati u svoje zaposlenike. Osluškivat će potrebe zajednice u kojoj radi, a kao i dosad, nastavit će svojim znanjem i financijskim mogućnostima činiti što može da prebrodi izazove koji su pred njima i gradi zdrave temelje budućeg razvoja.

#goodcompany

New Report

Close