Dugotrajna dezinfekcija, za koju proizvođač tvrdi da je revolucionarna, dostupna je i u Hrvatskoj

Autor: Objava za medije , 10. studeni 2020. u 11:01
FOTO: Press

Ovaj brend, porijeklom iz grada Pforzheima u Njemačkoj, osigurava čist i zdrav zrak kao i čiste površine s kojima dolazimo u kontakt. Bez virusa, bakterija pa čak i ultra fine prašine ili alergena i to u gotovo svim područjima života, bez obzira na to radi li se o javnim prostorima, uredima, javnom prijevozu ili našim domovima, truu nudi održivo i dugotrajno rješenje.

Mnogi smatraju kako poznate mjere poput nošenja maski ili držanja socijalne distance nisu dovoljne mjere. Upravo je zato, pojam dezinfekcije tijekom proteklih tjedana dobio na osobitom značaju. Premda je čisto okruženje još i prije ove pandemije bilo važno, upravo je zahvaljujući aktualnoj pandemiji, steklo još i značajniju ulogu.

Broj oboljelih u stalnom je porastu, a u većini svjetskih zemalja zatvaraju se i javne i privatne institucije te se zaustavljaju gospodarske aktivnosti. Roditelji se brinu za svoju djecu, za članove obitelji koji su zbog svoje dobi u osobitom riziku ili za kronično bolesne prijatelje. Dezinfekcija ureda, kuća, tramvaja ili zrakoplova, kao i ruku pa čak i nekih uporabnih predmeta, postala je neizbježna.

“Inovativni proizvodi „truu original air“ i „truu original air pro“, od sada nude priliku da postanemo proaktivni i zaštitimo kako sebe, tako i druge. Ovaj brend pročišćuje zrak koji udišemo, a ujedno štiti i površine s kojim se svakodnevno susrećemo od kontaminacije. Time na održiv način prekidaju lance infekcije te nam osiguravaju zdravo okruženje. „truu original air“ i „truu original air pro“, mogu se nanijeti na svaku površinu bez obzira na to radi li se o betonu, staklu, keramici, drvu, metalu ili čak tekstilu. Baziraju se na vodi koja isparava. Nakon što voda ispari, na površini ostaje mikroskopski tanki sloj koji može djelovati godinama. Kako biste se osjećali kad bi znali da su avion, auto ili autobus u kojem se vozite u potpunosti dezinficirani i sigurni? Ili da je vaš omiljeni restoran također sigurno mjesto? Ili da je trgovački centar u kojem svakodnevno kupujete potpuno dezinficiran? Mogućnosti upotrebe truu air-a gotovo su beskrajne – bez obzira na to radi li se o dopuni profesionalnim konceptima higijene ili dugotrajnoj dezinfekciji privatnog okruženja. Zaštitite se od svih vrsta štetnih tvari zu pomoć nevidljivih i ekološki prihvatljivih premaza na bazi vode, koji efektivno djeluju 24 sati u danu, 7 dana u tjednu. I to do nekoliko godina! “, navode u svojoj objavi za medije.

Komentirajte prvi

New Report

Close