dm s tržišta povlači proizvod, ako ste ga kupili nemojte ga konzumirati

Autor: Poslovni.hr , 12. studeni 2018. u 09:32
Foto: Davorin Višnjić / Pixsell

dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama.

dm obavještava javnost kako je iz predostrožnosti povukao proizvod dmBio pločica kokos / tamna čokolada, 40 g s rokom trajanja 17.04.2019.  U pojedinim pakiranjima proizvođač je utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona, koji nisu sastavni dio proizvoda.

Povlačenje se odnosi isključivo na navedeni proizvod s rokom trajanja 17.04.2019., a oznaka roka trajanja nalazi se na stražnjoj strani omota proizvoda. U slučaju da ste kupili proizvod, dm moli da ga ne konzumirate i da ga vratite u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će vam biti osiguran povrat novca. Bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kupci ga mogu vratiti bez predočenja računa.

dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama, te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close