Želite ubrzati i povećati poslovanje uz suradnju s velikim Microsoftom? Javite se hrvatskoj tvrtki BDO

Autor: Promo , 04. srpanj 2022. u 07:10
Foto: Pixabay

Moći će koristiti Microsoft Azure, Microsoft 365 i Dynamics 365 za poboljšanje isporuke digitalnih usluga klijentima diljem svijeta.

Konzultantsko revizorska tvrtka BDO još jednom je pokazala izvrsnost sklapanjem strateškog saveza s Microsoftom. Sklapanjem trogodišnjeg ugovora oko Azure Cloud usluga potvrđeno je kako će BDO moći koristiti Microsoftove Cloud usluge kako bi svojim klijentima ponudio bolja rješenja i usluge. Moći će koristiti Microsoft Azure, Microsoft 365 i Dynamics 365 za poboljšanje isporuke digitalnih usluga klijentima diljem svijeta.

Sve veća složenost poslovnog svijeta i novi izazovi koje postavljaju trenutne geopolitičke i ekološke promjene zahtijevaju inovativni pristup koji bi omogućio zadovoljavanje potreba velikih i malih poduzeća. Glavni cilj ovog saveza je stvaranje izvrsnosti za BDO klijente, iskorištavanje mogućnosti Microsoft Clouda za ubrzanje digitalnih usluga i isporuka prednosti Microsoftovih usluga široj publici. Zajedničko pružanje usluga digitalne transformacije pružit će pragmatična i dokazana IT rješenja za ispunjavanje rastućih potreba klijenata. Cilj je ubrzanje i poticanje sigurnih rješenja i povećanje transformacije.

BDO-ov savez s Microsoftom donosi najbolje od BDO-a iz perspektive tehnologije i savjetovanja te se usklađuje s Microsoftovim rješenjima, a sve u svrhu postizanja poslovnih ciljeva klijenata. Microsoft priznaje BDO kao središnjeg regionalnog partnera godine.

“Kao rezultat Microsoftove podrške očekujemo poboljšanje izvrsnosti digitalnog poslovanja. Microsoftova tehnologija BDO-u će omogućiti još veći rast kako za samu tvrtku tako i za klijente”, rekao je Ammar Avdić, viši IT revizor i konzultant u BDO Croatia d.o.o.

BDO iskustvom i stručnošću pomaže klijentima širom svijeta

BDO kao lider na srednjem tržištu s bogatim iskustvom i stručnošću omogućit će svojim klijentima iz 164 države korištenje Microsoft Cloud usluga, podatke i umjetnu inteligenciju, a sve u svrhu poticanje digitalne transformacije.

Foto: BDO

Procjenjuje se kako će usluge dostići broj od 775 tisuća klijenata u naredne tri godine. To će BDO-u omogućiti daljnju predanost pri rješavanju potreba klijenata za zaštitom podataka i usklađenošću. Primjena umjetne inteligencije i širenje raspona rješenja Microsoft Cloud usluga omogućit će BDO-ovim savjetnicima mogućnost ponude klijentima vezano za inovativna rješenja koja će im omogućiti ostvarivanje pozitivnog društvenog i poslovnog učinka. BDO je posljednjih godina uložio značajna ulaganja u vlastitu digitalnu stručnost i usluge kako bi se dodatno fokusirao na klijente. Proširena suradnja s Microsoftom svakako će pridonijeti toj svrsi. Microsoft Teams uvelike je implementiran u rad BDO-a te se povećavanjem suradnje povećava i produktivnost između BDO savjetnika na svim tržištima i područjima poslovanja.

Savjetnici BDO-a moći će iskoristiti Microsoftovu inicijativu za poslovne vještine kako bi unaprijedili svoje tehničke vještine, povećali znanje o Microsoftovim rješenjima i stekli certifikate. Tako će pomoći klijentima srednjeg tržišta širom svijeta kojima će dodati vrijednost.

BDO-ovo partnerstvo s Microsoftom donosi najbolje od BDO-a iz perspektive tehnologije i savjetovanja te pokreće izravno usklađivanje s Microsoftovim rješenjima tako da klijenti mogu postići željeni poslovni rezultat. Surađuju u brojnim područjima kao što su sigurnost, usklađenost i upravljanje identitetom, osiguravanje smanjenja rizika okoline klijenata, evaluacija, odabir i implementacija poslovnih aplikacija poput CRM ili ERP sustava, podaci o unovčavanju i pomoć klijentima da ubrzaju svoje poslovanje kroz analizu podataka i rješenja koja nudi umjetna inteligencija.

Stoga, ukoliko vam trebaju dokazana i pragmatična IT rješenja dostupna u suradnji s Microsoftom kako biste ubrzali i povećali svoju poslovnu transformaciju javite nam se na bdo-croatia@bdo.hr ili bdo-savjetovanje@bdo.hr.

New Report

Close